Vulpiţa şi Viorel au coronavirus. Măsuri drastice la Antena 1

Protagoniştii serialului „Vulpiţa şi Viorel”, adică soţii Veronica şi Viorel Stegaru, difuzat în fiecare zi în cadrul emisiunii „Acces direct” de pe Antena 1, au fost confirmaţi că sunt infectaţi cu coronavirus.
Asta în ciuda faptului că după alarma care s-a dat acum trei săptămâni în legătură cu infectarea protagoniştilor de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de acelaşi post de televiziune, intrarea în sediile şi studiourile Antenei 1 era strict controlată. La fiecare intrare se aflau asistenţi medicali care controlau temperatura tuturor celor care veneau aici, fie că era vorba despre angajaţi, fie de invitaţi.
De altfel, inclusiv la emisiunea „Acces direct” s-a evitat chemarea în studio a celor care de regulă veneau să-şi expună problemele. Erau băgaţi în emisie de acasă, prin skype.  La „Acces direct”, nici în studio, în timpul transmisiei în direct a emisiunii, nu se aflau decât strict personalul de care era nevoie, cameramani, maşinişti, prezentatoarea Mirela Vaida, noua asistentă şi cel mult un invitat. Cu excepţia prezentatoarei, a asistentei sale şi a invitatului, adică cei care se vedeau pe micul ecran, toată lumea era obligată să poarte mască de protecţie, ne-au povestit sursele Rețete și vedete.

Cu toate acestea, totuşi a apărut infecţia cu coronavirus. Se presupune că virusul a fost adus de Veronica Stegaru, zisă Vulpița, care a avut o minivacanţă în care a fost plecată în comuna natală, Blăgeşti. Ea a fost testată pentru că în una din zile, după ce s-a întors la Bucureşti, nu s-a simţit bine. A acuzat o stare de moleşeală.
Conducerea postului a decis ca joi, să nu se mai facă emisiune în direct, ci s-a difuzat o reluare. De asemenea, au fost testaţi angajaţii cu care soţii Stegaru au intrat în contact. Deocamdată, în afară de ei – susțin sursele Rețete și vedete – a mai fost depistat pozitiv doar reporterul care se ocupa de acest subiect şi care stătea o perioadă bună din zi împreună cu ei. Viorel Stegaru este asimptomatic, iar Veronica acum şi-a revenit. Vor rămâne însă în izolare 14 zile. Restul celor care au fost testaţi până acum, incluisv prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, au ieşit negativ.

Conducerea postului a decis însă să testeze absolut toţi angajaţii care lucrează la „Acces direct”. Joi, când s-a difuzat ediţia în reluare, studioul emisiunii a fost dezinfectat, așa cum anunțase și Mirela Vaida.Recomandarile noastre
Exclusiv. Cu cine a evadat pe litoral Horia BrenciuUn cititor Rețete și vedete ne-a trimis o fotografie cu celebrul cântăreț și jurat de…

 Jennifer Lopez a dezvăluit ceva ce nu se știa până acumArtista le-a spus membrilor juriului „World of Dance”, Ne-Yo și Derek Hough, că „JLo vine de…

Parteneri
Breaking news! Un nou număr uriaș de cazuri de infectare cu coronavirus în România! Bilanțul oficial este teribil
 Andreea Esca, concediată de PRO TV!? Se cere DEMISIA știristei! Scandal uriaș după infectarea cu CORONAVIRUS
 Tragedie in Romania. A murit in urma cu putin timp. Era unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori
 Norosc urias pentru 3 ZODII! Voropchievici a anuntat ca totul se schimba. Efectele vor fi URIASE
 Veste trista despre Monica Tatoiu. Din pacate, e adevarat…
Toate drepturile rezervateVersiunea normala
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *