mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f SCANDAL URIAS! Dan Bittman, acuzatii grave la adresa Andreei Esca! Artistul sustine ca totul a fost o inventie si ca prezentatoarea n-ar fi fost infectata cu Covid-19. “Nu e nimic adevărat acolo” – Stirile zilei
SCANDAL URIAS! Dan Bittman, acuzatii grave la adresa Andreei Esca! Artistul sustine ca totul a fost o inventie si ca prezentatoarea n-ar fi fost infectata cu Covid-19. “Nu e nimic adevărat acolo”

SCANDAL URIAS! Dan Bittman, acuzatii grave la adresa Andreei Esca! Artistul sustine ca totul a fost o inventie si ca prezentatoarea n-ar fi fost infectata cu Covid-19. “Nu e nimic adevărat acolo”

Dan Bittman șochează din nou atenția publică. Artistul a făcut o afirmație uluitoare despre Andree Esca, despre scare spune că îi este prietenă. Invitat în cadrul unei emisiuni, cântărețul a precizat că prezentatoarea de știri și-a înscenat boala cu coronavirus. 

Dan Bittman, acuzații grave la adresa Andreei Esca

Dan Bittman surprinde din nou. Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii online a lui Mădălin Ionescu faptul că nu crede că Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus și că și-ar fi înscenat boala, informează cancan.ro.

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat artistul în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Dan Bittman își justifică părerea

Totodată, Dan Bittman a spus că părerile lui despre coronavirus nu sunt influențate de anumiți factori, mai ales de bani. El mizează pe o exprimare liberă.

”Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe. Nu am de ce, pentru că, repet, eu nu fac politică, eu nu am făcut-o niciodată, dar îmi doresc ca eu și copiii mei și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber oriunde. Totul a început de la o postare de la mine pe pagină, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a văzut postarea și mi-a luat un interviu. Și după ce mi-am spus o părere pur și simplu pentru că pot să mi-o spun, de acolo a început toată nebunia”, a adăugat Bittman.

Dan Bittman a stârnit controverse în urmă cu ceva timp legat de coronavirus. Dacă inițial mulți l-au acuzat că nu crede în existența lui, artistul a rectificat:

“M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a  explicat Dan Bittman.

El a subliniat că nu este acord cu măsurile luate de autorități.

,,Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”a completat artistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *