Carmen Iohannis este în doliu. Mesajul transmis de soția președintelui pe rețelele de socializare

Carmen Iohannis este în doliu. Mesajul transmis de soția președintelui pe rețelele de socializare

Tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț a îndoliat toată România. Zece persoane internate, în stare gravă, la Terapie Intensivă și-au pierdut viața în incendiu. Printre cei care și-au exprimat regretele și condoleanțele pentru cei trecuți în neființă se află și soția președintelui, Carmen Iohannis.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamț a făcut 10 victime, opt pacienți au murit acolo, iar alți doi în timp ce erau transferați în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Pacienții care au reușit să scape din flăcări au fost mutați la Iași. La Piatra Neamț s-a deschis o anchetă penală și se fac cercetări pentru a stabili exact ce a provocat tragedia.

În urma celor întâmplate, Carmen Iohannis și-a exprimat părerea de rău pentru cele întâmplate punând doliu pe pagina sa de Facebook. În asentimentul soției președintelui au fost și o mulțime de internauți care și-au exprimat și ei regretul.

„E noapte-n sufletele noastre, luminița speranței se stinge cu zi ce trece”. „Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace!”. „Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace !”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Mesajul lui Klaus Iohannis

Imediat după cele întâmplate, sâmbătă seară, preşedintele României a transmis familiilor îndoliate un mesaj prin care îşi exprimă condoleanţele.

„Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la Secția de Terapie Intensivă și transmit condoleanțe și multă putere familiilor în aceste momente grele.

Urez însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”, a fost mesajul postat de Klaus Iohannis pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *