mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Giani Kiriță ar fi implicat în dosarul grupării mafiote, alături de Alex Bodi. Ce se întâmplă cu fostul fotbalist – Stirile zilei

Giani Kiriță ar fi implicat în dosarul grupării mafiote, alături de Alex Bodi. Ce se întâmplă cu fostul fotbalist


Giani Kiriță ar fi implicat în dosarul grupării mafiote, unde este scris și numele lui Alex Bodi. Fostul fotbalist este acuzat de un martor protejat că ar avea legătură cu gruparea mafiotă, iar imaginea lui Giani ar putea fi pătată dacă se dovedește că acest lucru este adevărat.

Giani Kiriță ar fi implicat în dosarul grupării mafiote, alături de Alex Bodi. Ce se întâmplă cu fostul fotbalist

Fostul fotbalist de la Dinamo, Giani Kiriță ar putea fi implicat în același dosar cu Alex Bodi. Acesta este acuzat de un martor protejat că sportivul ar fi avut legături strânse cu membrii grupării mafiote din care ar fi făcut parte și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Potrivit cancan.ro, fotbalistul de la Dinamo ar fi fost prezent în timpului unui șantaj realizat de locotenentului lui Adrian Tâmplaru. Martorul protejat le-a declarat anchetatorilor că Giani Kiriță ar fi avut legătură cu un apropiat al lui Adrian Județe, zis Sasu. ”Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document consultat de D.A.S. Din declarații reiese că Adrian Judele a condus gruparea infracțională din Sibiu care se ocupa în special de traficul de persoane și substanțe stupefiante. Nașul lui Bodi pare din informațiile de până acum că era la cârma distribuției substanțelor interzise în diverse cluburi din Sibiu și la alte petreceri private, arată sursele judiciare. De asemenea, tot el s-ar fi ocupat și de sumele de bani obținute de pe urma vânzării drogurilor. ”Sasu distribuia droguri și unor persoane de sex feminin din anturajul său, acestea având un comportament total schimbat după consum”, le-a povestit un martor anchetatorilor.

Giani Kiriță, legături strânse cu Adrian Tâmplaru

Conform martorului, Giani ar fi fost mereu prezent la petrecerile unde veneau mai mulți interlopi, precum Spadafore și Picione, acesta fiind invitat de Sasu. „Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori în birou cu Giani Kiriță, unde ulterior s-a găsit un pliculeț gol și urme de praf alb. Judele Florin, care se afla la o masă în local împreună cu Giani Kiriță și o tânără brunetă, l-a contactat telefonic pe … și i-a spus să-i dea 3.000 de euro că altfel îl desființează”, a mai spus martorul interogat de anchetatori.

Adrian Judele ar fi condus o grupare infracțională din Sibiu care se ocupă cu traficul de persoane și droguri. Acesta ar fi persoana care se ocupa cu organizarea distribuirii substanțelor interzise în mai multe cluburi din județ. De asemenea, Sau ar fi fost și cel care se ocupa personal de banii obținuți din vânzarea substanțelor interzise. ”Sasu distribuia droguri și unor persoane de sex feminin din anturajul său, acestea având un comportament total schimbat după consum”, le-a povestit un martor polițiștilor. În cazul în care s-ar dovedi că Giani Kiriță ar avea legătură cu dosarul în care este implicat și Alex Bodi, imaginea sa ar putea rămâne pătată definitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *