Legea asteptata de foarte multi romani a fost promulgata. Klaus Iohannis A SEMNAT:

Legea asteptata de foarte multi romani a fost promulgata. Klaus Iohannis A SEMNAT:

Vești bune pentru o categorie de agricultori! Legea pentru agricultură a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și a fost înscrisă în Monitorul Oficial. Decretul vizează sectorul agroalimentar.

Este vorba după o modificare adusă la Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi Legea nr. 491/2003 privind plantele medicinale şi aromatice, precum şi produsele stupului şi completează Legea nr.491/2003 în sensul introducerii noţiunii de „prelucrător”.

Activitatea agricolă pentru care nu se mai plătește impozit

Astfel, veniturile obţinute prin prelucrarea, procesarea şi valorificarea produselor agricole vegetale în stare naturală se vor adăuga în categoria venitorul neimpozabile, informează Administrația Preziențială.

Procesarea şi valorificarea produselor agricole vegetale în stare naturală devin neimpozabile.

Așadar, românii care prelucrează ce prelucrează plantele medicinale şi aromatice pentru comercializare şi în materii prime pentru procesare, vor beneficia de neplata impozitului.

Prelucrătorul este persoana fizică sau juridică ce prelucrează plantele medicinale şi aromatice pentru comercializare şi în materii prime pentru procesare, prevede legea.

Legea poate fi consultată aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *