mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Familie îngenuncheată de durere, după ce mama și doi fii au murit infectați cu Covid-19 în mai puțin de o săptămână – Stirile zilei

Familie îngenuncheată de durere, după ce mama și doi fii au murit infectați cu Covid-19 în mai puțin de o săptămânăFamilie îngenuncheată de durere după ce a fost nevoită să-și îngroape în aceeași zi mama și doi fii, toți răpuși de coronavirus în decurs de cinci zile, unul după celălalt

Pentru că au murit într-un timp atât de scurt unul de celălalt, familia a dorit ca cei trei să fie înmormântați împreună. Joi dimineață, cele trei sicriuri au fost purtate pe ultimul drum la Biserica Sf. Petru din Pentre, scrie express.co.uk.

Pentru că au murit într-un timp atât de scurt unul de celălalt, familia a dorit ca cei trei să fie înmormântați împreună.
Gladys Lewis, în vârstă de 74 de ani, din Pentre, sudul Țării Galilor, a murit pe patul de spital pe 29 octombrie. Dean, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în stare foarte gravă în propia locuință, a doua zi după ce a aflat de moartea mamei sale, și a fost și el declarat mort la scurt timp. Darren, în vârstă de 42 de ani, a murit pe 2 noiembrie după mai multe zile de tratament la terapie intensivă. Toți trei erau infectați cu coronavirus iar pe certificatele lor de deces este menționat diagnosticul de deces cu infecție cu noul coronavirus.

Devastați de pierderea suferită, membrii familiei le cer oamenilor să fie responsabili și să facă tot ce ține de ei pentru a opri răspândirea virusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *