Se va întâmpla după 6 decembrie! Iohannis a fost dat de gol. Ce plan ar avea președintele

Se va întâmpla după 6 decembrie! Iohannis a fost dat de gol. Ce plan ar avea președintele

Președintele Klaus Iohannis a fost dat de gol. Planul secret de la Palatul Cotroceni a devenit public. Avem parte de dezvăluirea momentului. Totul se va întâmpla chiar din luna decembrie.

România este lovită crunt de pandemia de coronavirus, dar jocurile politice continuă să țină capul de afiș. Ultima dezvăluire despre președintele Klaus Iohannis a lăsat mască pe toată lumea.

Planul secret al lui Iohannis, devoalat

Șeful statului va pune mâna pe toată puterea în România. Totul se va întâmpla chiar după data de 6 decembrie, după alegerile parlamentare. Mugur Ciuvică de la GIP a făcut dezvăluiri complete. Acesta a spus ce se va întâmpla în România după 6 decembrie.

Mai mult, Ciuvică spune că următoaea perioadă va fi comparabilă cu cea din 2011-2012, atunci când și președintele Traian Băsescu avea în subordine aproape toate instituțiile.

”Da, a fost perioada 2010 – 2012 când a avut totul. Așa ceva se va întâmpla. Iohannis o să aibă toată puterea: politică, administrativă, militarizată a serviciilor, o să aibă tot în mână, și puterea judecătorească, o să controleze tot”, a spus Ciuvică, anunță dcnews.ro.

Dezvăluirilor lui Ciuvică nu s-au oprit aici. ”Acum să vedem cum o să controleze. Eu nu sunt dintre cei care spun că Iohannis e la fel ca Băsescu sau mai rău, eu spun că nu e atât de rău ca Băsescu, până acum nu a făcut răutățile pe care le-a făcut Băsescu și nici nu-l văd controlând instituțiile atât de ”militarizat”.

Nu l-am văzut construind un sistem piramidal, care să meargă până în cele mai mici amănunte”, a continuat Mugur Ciuvică, conform sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *