mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f VESTEA TRISTA A ZILEI! Mihai de la 3 Sud Est se afla la terapie intensiva si are nevoie urgenta de plasma.Ce se intampla cu artistul – Stirile zilei
VESTEA TRISTA A ZILEI! Mihai de la 3 Sud Est se afla la terapie intensiva si are nevoie urgenta de plasma.Ce se intampla cu artistul

VESTEA TRISTA A ZILEI! Mihai de la 3 Sud Est se afla la terapie intensiva si are nevoie urgenta de plasma.Ce se intampla cu artistul

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă. 

Care este starea artistului

Mihai Budeanu  a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia. Artistul de 44 de ani are nevoie de plasmă, după cum au anunțat medicii.

,,Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, unul dintre medicii spitalului din Mangalia.

Medicii sunt alarmați, deoarece starea de sănătate a artistului nu este una tocmai bună. Cadrele medicale au anunțat că artistul respiră foarte greu din cauza greutății corporale. Însă, Mihai Budeanu nu a necesitat intubare, scrie observatornews.ro.

Inițial, Mihai a fost în secția ATI a Spitalului din Mangalia, fiind transferat ulterior la Medgidia pentru a beneficia de tratamentul cu plasmă, potrivit Observator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *