mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Doamne, se intampla in Romania.Ce tragedie! Un alt SPITAL a luat foc in aceasta dimineata .ANUNTUL despre victime – Stirile zilei
Doamne, se intampla in Romania.Ce tragedie! Un alt SPITAL a luat foc in aceasta dimineata .ANUNTUL despre victime

Doamne, se intampla in Romania.Ce tragedie! Un alt SPITAL a luat foc in aceasta dimineata .ANUNTUL despre victime

Un incendiu a izbucnit duminică la Spitalul CFR din Cluj. Din primele informații una din băile spitalului a ars și mai mulți pompieri au interventi cu echipaje. Trei persoane au fost evacuate. 

A fost incendiu la Spitalul CFR din Cluj

Duminică dimineața, ISU Cluj a interventi pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în una dintre băile Spitalului CFR din municipiul Cluj- Napoca. Motivul incendiului ar fi un scurtcircuit electric, scrie News.ro.

Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, pompierii au acţionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alăturat au fost evacuate. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj

Toaleta se afla în zona secţiei de interne şi deservea mai multe saloane. În jurul orei 7.00 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie de la et 1, spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Pompierii de la Detasamentul 1 din Cluj-Napoca au intervenit cu cinci mașini, stingând focul, astfel încât nu a mai fost necesară evacuarea altor pacienti, scrie și Mediafax.

Incendiu puternic la Piatra Neamț

Un incendiu de proporții a avut loc, sâmbătă seara, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț.  În prezen, 12 persoane au decedat în urma incendiului, iar alte 5 suntacum în stare gravă la spital. Procurorii au decis deschiderea unui dosar penal în rem pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă în legătură cu împrejurimile în care a izbucnit incendiul devastator, care a dus la moartea a zece pacienți infectați cu coronavirus.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul General. Inițial, dosarul a fost deschis de procurorii de pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, ancheta fiind preluată ulterior de Parchetul General.

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ a confirmat într-un comunicat, că secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost reconfigurată în ziua incendiului fără să fie solicitat avizul.

”Pentru mărirea capacităţii secţiei A.T.I. pentru pacienţii pozitiv COVID-19 au fost modificate circuitele funcţionale de la etajul II – prin construirea unui perete. Aici urmau să fie trataţi pacienţii pozitivi, în două saloane de câte 8 paturi. Până la acel moment, pacienţii pozitivi erau trataţi la etajul III. Pentru aceste modificări, unitatea sanitară nu a solicitat avizul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ”, se arată în comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *