mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Din pacate vesti triste.Oana Lis se pregateste pentru ce e mai rau.Dumnezeu sa fie cu el!. – Stirile zilei
Din pacate vesti triste.Oana Lis se pregateste pentru ce e mai rau.Dumnezeu sa fie cu el!.

Din pacate vesti triste.Oana Lis se pregateste pentru ce e mai rau.Dumnezeu sa fie cu el!.

Oana Lis și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a vorbit într-o emisiune TV despre problemele de sănătate ale soțului ei și despre pandemia de coronavirus. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste încă din 1998, Oana dorindu-și foarte mult o fetiță.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat? Cu ce se confruntă fostul edil: „Nu a mai putut să se interneze în spital”

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că diferenta de vârstă dintre ei este de 35 de ani, Oana Lis este alături de fostul primar al Capitalei încă de la vârsta de 18 ani. În ciuda gurilor rele, cei doi au demonstrat că sunt făcuți unul pentru celălalt și încrederea și sinceritatea contează foarte mult într-o căsnicie. Astfel, fie că este vorba despre situații frumoase, sau situație neplăcute, cei doi s-au susținut necondiționat.

În ultima perioadă, Viorel Lis nu a mai apărut în public, în schimb, Oana a fost invitată la o emisiune de televiziune în care a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă partenerul său de viață. Conform acesteia, fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu mai multe atacuri cerebrale, de-a lungul anilor, iar acestea l-au afectat, Viorel Lis, obosind mult mai repede decât înainte. „Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Totodată, Oana Lis a mărturisit că pandemia de coronavirus a creat o periodă dificilă pentru fostul primar, pentru că nu a mia putut să se interneze în spital. „Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, continua ea atunci.

Mesajul postat de Oana Lis cu care și-a îngrijorat fanii

Oana Lis este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Aceasta a postat recent un mesaj controversat pe rețelele de socializare, motiv pentru care și-a pus fanii pe gânduri. Aceasta a distribuit un text, în care vorbește despre o limită a rezistentei. „Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”, este mesajul postat de Oana Lis pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *