mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Dosar penal pentru videoclipul în care apare Dani Mocanu cu un leu rănit. Acuzații de cruzime împotriva animalelor — – Stirile zilei
Dosar penal pentru videoclipul în care apare Dani Mocanu cu un leu rănit. Acuzații de cruzime împotriva animalelor —

Dosar penal pentru videoclipul în care apare Dani Mocanu cu un leu rănit. Acuzații de cruzime împotriva animalelor —

Interpretul de manele Dani Mocanu este vizat de un nou dosar penal întocmit de polițiști, după ce a apărut într-un videoclip cu un leu. Animalele sălbatice sunt interzise la deținere în România.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări privind infracțiunile de rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, după ce în spaţiul public a apărut un videoclip cu un animal exotic, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș, preluat de Agerpres.

Polițiștii vor să stabilească condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat. Din imagini rezultă că animalul este rănit.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeș.

Leul este noul animal de companie al lui Dani Mocanu, potrivit blogului Trending Review de pe PROTV Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *