mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Profetia lui Bill Gates! Ce se va intampla dupa terminarea pandemiei===>>> – Stirile zilei
Profetia lui Bill Gates! Ce se va intampla dupa terminarea pandemiei===>>>

Profetia lui Bill Gates! Ce se va intampla dupa terminarea pandemiei===>>>

Bill Gates este cel care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.

Conform informațiilor pe care le are miliardarul, acesta crede că pandemia va fi sub control la sfârșitul anului 2021 în țările dezvoltate și în anul 2022 în țările în curs de dezvoltare.

Potrivit Business Insider, Bill Gates are încredere în tratamentul care se pregătește împotriva COVID-19 și crede că virusul va dispărea în cele din urmă.

Mai avem de așteptat un an, pentru ca pandemia să fie ținută sub control

Bill Gates spune că populația mai are de așteptat, ca să aibă siguranța că virusul este ținut sub control și nu mai reprezintă un pericol.

„Inovațiile în ceea ce privește diagnosticarea, noile metode de tratament și vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Și asta ma face să cred, că pentru țările bogate, am putea, în mare, să punem capăt pandemiei până la finalul anului 2021, și, până la finalul anului 2022, pentru țările aflate în curs de dezvoltare.”

Bill Gates se teme de lupta dintre China și SUA pentru scoaterea unui vaccin

Fondatorul Microsoft avertizează că lupta dintre SUA și China poate fi periculoasă.

Acestea se află în competiție, ca să scoată un vaccin care să trateze noul virus.

SUA asigură populația că nu va permite administrarea dozelor fără ca antidotul să fie sigur.

În lume se află în lucru peste 160 de vaccinuri

Luna trecută, Bill Gates a declarat că are încredere că oamenii de știință vor dezvolta un vaccin care să țină pandemia sub control.

Este îmbucurător faptul că în lume se lucrează la peste 160 de vaccinuri. În SUA, două dintre ele se află în testare pe oameni. Cele mai bune vaccinuri trebuie să fie distribuite în toată lumea, astfel pandemia va putea fi ținută sub control. În caz contrat, virusul va reveni constant, avertizează Bill Gates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *