mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Este o binecuvântare de la Dumnezeu – Te scapă de insomnie, sforăit, normalizează tensiunea arterială și zahărul din sânge: – Stirile zilei
Este o binecuvântare de la Dumnezeu – Te scapă de insomnie, sforăit, normalizează tensiunea arterială și zahărul din sânge:

Este o binecuvântare de la Dumnezeu – Te scapă de insomnie, sforăit, normalizează tensiunea arterială și zahărul din sânge:

Omul a primit o adevarata binecuvantare de la Dumnezeu: aceste frunze de pot scapa de grasime si zaharul din sange, regleaza tensiunea arteriala si te ajuta sa dormi noaptea cat mai odihnitor.

Chiar daca este deseori folosita ca un ingredient pentru asezonare, aceasta planta super sanatoasa este o alternativa perfecta la medicamente. Poate fi folosita ca un remediu natural, ajutandu-te sa tratezi diferite probleme de sanatate.

In afara de tanini si de alti compusi activi, frunzele contin pana la 3% ulei esential, care este compus in cea mai mare parte din cineol (pana la 70%). Acest ulei se gaseste in fructe, care mai contin si acid lauric, acid oleic, acid palmitic si acid linoleic.

Trebuie stiut ca, pe langa rolul sau din bucatarie, dafinul are si numeroase beneficii pentru sanatate, avand proprietati expectorante, antispasmodice, antiinflamatorii si antifungice. Frunzele de dafin sunt bogate in uleiuri volatile, contin mucilagii, pectine, rezine, dar si lactona (substanta amara).

Cea mai buna parte este ca dafinul este la indemana peste tot in piete si magazine locale de mancare sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *