mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Secretul despre DIVORȚUL ANULUI pe care Oana Roman îl dezvăluie abia acum. Asta schimbă tot despre căsnicia lui Pepe. “Au venit oamenii la mine și mi-au spus că… – Stirile zilei
Secretul despre DIVORȚUL ANULUI pe care Oana Roman îl dezvăluie abia acum. Asta schimbă tot despre căsnicia lui Pepe. “Au venit oamenii la mine și mi-au spus că…

Secretul despre DIVORȚUL ANULUI pe care Oana Roman îl dezvăluie abia acum. Asta schimbă tot despre căsnicia lui Pepe. “Au venit oamenii la mine și mi-au spus că…

Oana Roman face lumină în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Vedeta este prietenă bună cu artistul și cunoaște informații despre căsnicia celor doi, însă spune că nu și-a dorit și nu își dorește să intervină. Fiica lui Petre Roman a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, ocazie cu care și-a spus părerea despre divorțul anului.

Ce spune Oana Roman despre divorțul anului

Oana Roman, prietenă bună cu Pepe, știe câteva informații despre relația dintre cântăreț și soția sa, despre care a vorbit în emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta a comentat zvonul cu privire la presupusa infidelitate a Ralucăi Pastramă față de Pepe. S-a spus că Raluca a fost văzută la munte în compania unui bărbat, întâlnire despre care Pepe a aflat de la un jurnalist de investigație.

Oana spune că și ea auzise această informație, precum și alte persoane din anturajul lor, însă ea nu s-a băgat pentru că nu existau dovezi.

Ea a ținut să sublinieze că Pepe nu și-a dorit această despărțire și acest divorț de soția lui și mama copiilor lui.

“Atunci când a făcut acest anunț… cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest divorț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca, doar când mergem cu copiii la tenis. Aceste informații, pe care Pepe le-a aflat de la un jurnalist, Pepe le-a aflat și de la mine și de la alții. Vorba umbla. Eu auzisem despre asta, dar nu mă bag de obicei în lucruri, dacă nu am dovezi. Au venit oamenii la mine și mi-au spus că Raluca a fost la munte cu unii”, a declarat Oana Roman.

Pepe și Raluca Pastramă se despart! Vestea divorțului a venit din partea cântărețului Ionuț Pascu. El a declarat că nu și-a dorit acest divorț și că Raluca a fost cea care a decis despărțirea. Iniția, Pepe a spus că totul se va tranșa pe cale amiabilă, în fața notarului, însă lucrurile au degenerat, iar Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului.

În ziua în care Pepe a mers la Tribunal să conteste ordinul de protecție pe care Raluca l-a cerut împotriva lui, femeia și-a retras plângerea penală, iar procesul a fost anulat.

Sursa : https://huff.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *