mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f ULTIMĂ ORĂ – Diego Maradona a murit.Dumnezeu să-l odihnească în pace, era o legendă a fotbalului! Toată lumea e în DOLIU… – Stirile zilei
ULTIMĂ ORĂ – Diego Maradona a murit.Dumnezeu să-l odihnească în pace, era o legendă a fotbalului! Toată lumea e în DOLIU…

ULTIMĂ ORĂ – Diego Maradona a murit.Dumnezeu să-l odihnească în pace, era o legendă a fotbalului! Toată lumea e în DOLIU…

Vesti cutremuratoare din Argentina! Diego Maradona si-a pierdut viata la 60 de ani!

18:30 Mai multe ambulante s-au deplasat la casa unde se afla Diego, in cartierul San Andres din Tigre, insa nimic n-a putut fi facut pentru ca viata sa-i fie salvata.

18:17 Maradona era intr-o casa din Tigre dupa operatia suferita in urma cu cateva saptamani. Zeul Argentinei a facut stop cardiac.

Maradona se lupta cu dependenta de alcool si cu depresia. Medicii l-au internat pentru un control de rutina la inceputul lunii, apoi l-au operat de urgenta dupa ce i-au gasit un cheag de sange pe creier.

Vestile venite de la doctori anuntau ca starea de sanatate a lui Maradona se imbunatateste ‘pe zi ce trece’ si ca D10S se recupereaza peste asteptari in urma interventiei suferite.

Diego Maradona a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist a făcut stop cardiac, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost supus unei operații. 

Cauza morții

Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian, ar fi suferit un atac cardiorespirator în casa sa din Tigre, potrivit cotidianului argentinian Clarin.

Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, anunță presa din Argentina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *