mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Anamaria Prodan Reghecampf trece prin clipe îngrozitoare : “Totul se poate agrava și nu poți să respiri” – Stirile zilei
Anamaria Prodan Reghecampf trece prin clipe îngrozitoare : “Totul se poate agrava și nu poți să respiri”

Anamaria Prodan Reghecampf trece prin clipe îngrozitoare : “Totul se poate agrava și nu poți să respiri”

Anamaria Prodan s-a infectat cu noul coronavirus și a recunsocut că a trecut prin momente cumplite, peste care a crezut că nu va mai putea trece cu bine. Acum însă, sexy-impresara se simte bine, dar spune că i-a fost frică pentru viața ei.

Anamaria Prodan a început să se simtă rău, astfel că a efectuat un test de depistare a noului coronavirus care, din nefericire, a ieșit pozitiv. Agenta s-a izolat de familie și a urmat un tratament specific la domiciliu, deși simptomele pe care le manifesta erau destul de persistente și acute.

Cum se simte Anamaria Prodan, după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Acum, la mai bine de o săptămnă de la diagnosticul crunt, Anamaria Prodan se simte bine, și susține că tatamentul prescris de experții care se ocupă de sănătatea lui Gigi Becali a dat roade, depășind cea mai grea perioadă a bolii.

„Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a temut pentru viața ei în timp ce era infectată cu noul coronavirus
Întrebată ce părere are acum despre coronavirus, Anamaria Prodan a afirmat că nu crede că vor mai exista persoane care să nu se infecteze cu acest virus, și fiind vorba despre o boală grea, trebuie luată în serios de către toți oamenii, tocmai pentru ca victimele să nu mai fie atât de numeroase.Mai mult, agentul de fotbaliști a declarat că s-a temut pentru viața ei în această perioadă, cu atât mai mult cu cât știa cât de schimbătoare poate fi boala, chiar și în prezența unui organism sănătos, fîrî alte afecțiuni.

„Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai adăugat frumoasa impresară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *