mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Un tren marfar a spulberat o mașină în Bistrița-Năsăud! Șoferul a decedat, iar cele două fetițe sunt intubate la spital – Stirile zilei

Un tren marfar a spulberat o mașină în Bistrița-Năsăud! Șoferul a decedat, iar cele două fetițe sunt intubate la spital


O maşină în care se aflau un bărbat și doi copii mici a fost spulberată de tren marfar, la Rebrișoara, în Bistrița-Năsăud. Echipajele de prim ajutor au găsit la locului accidentului feroviar o imagine de coșmar. Șoferul era decedat, iar cele două fetițe din mașină în stare de inconștiență.

Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a petrecut nenorocirea era semnalizată doar cu semnul STOP.Trenul care a lovit mașina avea șapte vagoane încărcate cu piatră.
Victimele erau încarcerate în mașina distrusă pe șina de tren și pentru eliberarea si extragerea lor a fost nevoie de îndepărtarea mai multor elemente de caroserie – stâlpi, portiere, banchete, anunță ISU Bistrița Năsăud.

Mașina a fost lovită de un tren marfar

Potrivit primelor informații, o fetiță este inconștientă, cu suspiciune de fractură de baza de craniu, intubata de către echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.Cealaltă fetiță este în echipajul de prim ajutor SMURD, asistat de medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean, politraumatizata, nivel de conștientă alterat.

Pe timpul extragerii, fetițele au fost monitorizate în permanenta de echipajele de intervenție.

Potrivit presei locale, trenul care a lovit mașina avea șapte vagoane încărcate cu piatră. Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a petrecut nenorocirea era semnalizată doar cu semnul STOP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *