mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f A fost operată de URGENȚĂ! Ce spun medicii despre starea ei de sănătate – Stirile zilei
A fost operată de URGENȚĂ! Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

A fost operată de URGENȚĂ! Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Gina Matache a avut o perioadă extrem de dficilă, deoarece în urmă cu două săptmâni a suferit o intervenție chirurgicală. Mama Deliei așteaptă cu emoții rezultatul final al analizelor de după operație.

Cum se simte mama Deliei

Gina Matache și-a speriat familia după ce a ajuns pe patul de spital. Mama Deliei a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală suferită la glandă. Starea de sănătate a vedetei este una foarte bună, iar acum își petrece timpul în casă, recuperându-se.

Mama Deliei a declarat pentru Antena Stars că se simte bine, iar medicii au făcut o treabă excelentă. Gina Matache a mărturisit că problema de sănătate nu era una nouă, ci că o avea de 30 de ani. Însă, aparent, frica de operație a fost mai puternică.

Gina Matache a vorbit despre cum a decurs intervenția chirurgicală și despre cum se simte acum, odată cu recuperarea. Însă, mama Deliei mai are de trecut un hop. Mama artistei trebuie să primească și rezultatul analizelor postoperatorii, care speră să fie unele bune.

”Mă simt cât de bine de poți simți la două săptămâni de la operație, mi-au scos firele, operația arată bine, aștept să pot să ies din casă. Nu poți să depui efort nici dacă vrei, că te doare, așa că stau locului acum. Ne descurcăm bine, fac ce pot, cât pot. Nu e nevoie de mare lucru, o mâncărică și atât. N-am scăpat încă de stres, căci trebuie să văd rezultatul de la analiza patologică. Cam stau cu emoții, n-am neapărat îndoieli, dar după ce-l văd mă pot și eu relaxa. Să fim sănătoși!”, a spus mama Deliei într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Deși îi este dor de fetele și de nepoții ei, Gina Matache nu le dă voie fetelor să o viziteze, din teama de a nu-și pune sănătatea în pericol. Având în vedere că organismul vedetei este slăbit, infectarea cu noul coronavirus ar fi extrem de periculoasă.

,,Încă nu mi-am văzut nepoții și fiicele. Nu le dau voie să vină pentru că ele dacă tot ies acum, nu le dau voie, deocamdată”, a adăugat mama Deliei.

Gina Matache, mesaj de pe patul de spital

Mama Deliei a făcut, în urmă cu două săptămâni, primele declarații după intervenție și a explicat de ce era necesară această operație.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

Mama Deliei a ținut să le mulțumească medicilor pentr modul în care au îngrijit-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *