mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f DESPĂRȚIREA MOMENTULUI în showbiz.După 12 ani și-au spus ADIO, când toată lumea credea că sunt cei mai fericiți – Stirile zilei
DESPĂRȚIREA MOMENTULUI în showbiz.După 12 ani și-au spus ADIO, când toată lumea credea că sunt cei mai fericiți

DESPĂRȚIREA MOMENTULUI în showbiz.După 12 ani și-au spus ADIO, când toată lumea credea că sunt cei mai fericiți

După 12 ani de relație, Grasu XXL și Laura Andreșan au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Acum, din motive doar de ei știute, își vor continua viața separat unul de celălalt, dar totuși împreună. Îi leagă o fetiță minunată care a rezultat din relația lor.

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit

Păreau cuplul perfect, dar se pare că aveau probleme. Grasu xxl si Laura și-au spus adio după 12 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță de un an și jumătate, care îi va lega pentru totdeauna. Fanii sunt șocați. Nimeni nu se aștepta la așa veste din partea celor doi. Erau discreți și păreau de nedespărțit.

Anunțul cu privire la despărțire a fost făcut de către artist pe pagina lui de Facebook. Grasu XXL a lăsat să se înțeleagă că a fost o despărțire amiabilă și că va rămâne în relații bune cu mama copilului lui.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Dragoș Nichifor.Articolul continua dupa publicitate

Mesajul i-a zguduit pe fanii cuplului care nu bănuiau acest sfârșit. Laura Andreșan și Dragoș Nichifor au fost împreună timp de 12 ani. Ei au o fetiță în vârstă de 1 an și jumătate.

Sursa: huff.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *