mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Anunț de ultimă oră de la Ministerul Educației. TOȚI ELEVII SUNT VIZAȚI.Se schimbă data la care revin la școală: – Stirile zilei
Anunț de ultimă oră de la Ministerul Educației. TOȚI ELEVII SUNT VIZAȚI.Se schimbă data la care revin la școală:

Anunț de ultimă oră de la Ministerul Educației. TOȚI ELEVII SUNT VIZAȚI.Se schimbă data la care revin la școală:

Subsecretarul de stat in Ministerul Educatiei, Jean Badea, a declarat luni, 14 decembrie, ca elevii s-ar putea intoarce la scoala din 11 ianuarie.

Totul depinde, insa, de situatia epidemiologica la nivel national.

„Ne dorim ca incepand cu data de 11 ianuarie, sa reluam, pe cat posibil, sau intr-o pondare cat mai mare cursurile fata in fata, insa asa, dupa cum stim, aceasta depinde in mare parte de situatia epidemiologica la nivel national.

Am facut apel in aceasta perioada la parinti, la elevi, la cadre didactice, mai ales in contextul in care se apropie si vacanta, iar tentatia de a ne intalni cu cei dragi este mare, sa fim precauti, tocmai pentru a contribui si noi, ca sistemul de educatie la lupta pe care medicii o duc in sistemul de sanatate si sa putem sa revenim in scoala, in banci, asa cum ne dorim”, a spus Jean Badea, secretar de stat in Ministerul Educatiei, la Antena 3.

Potrivit Hotărârii Nr. 57 adoptată luni seară de Guvern, decizia a fost luată în baza cifrelor care indică în continuare un număr ridicat de cazuri de coronavirus, la propunerea Ministrului Educației și Cercetării. Astfel, cursurile se vor desfășura în continuare în scenariul roșu, cu cursuri exclusiv online, până pe 23 decembrie, când începe vacanța de iarnă.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență va analiza din nou situația și va decide ce se va întâmpla după 11 ianuarie 2021, când elevii se întorc din vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *