Gică Hagi, în doliu! Clubul de fotbal a anunțat decesul azi

Gică Hagi, în doliu! Clubul de fotbal a anunțat decesul azi

Este doliu pentru Gică Hagi. Viitorul a anunțat decesul lui Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ de la clubul patronat de fostul căpitan al echipei naţionale a României. Bărbatul făcea parte din echipa sa.

Gică Hagi este în doliu, după ce un om important din echipa sa s-a stins din viață. Este vorba despre Stere Dămășaru, cel care era responsabil cu activitatea de învățământ. Academia de fotbal pe care Gheorghe Hagi o conduce a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Odihnește-te în pace, nea Stelică! Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare. Condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul transmis de Viitorul, arată romaniatv.net.

Amintirile pe care nu le va uita: cum a ajuns Gică Hagi să dea la facultate
Gică Hagi este una dintre emblemele fotbalului românesc. Recent, într-un interviu acordat lui Andi Moisescu, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a vorbit despre perioada copilăriei, despre școală și despre cum a reușit să intre la facultate.

În interviul acordat în emisiunea lui Andi Moisescu, fostul fotbalist Gică Hagi își amintea că una dintre materiile din școală care nu a fost ”punctul forte” a fost chiar matematica, încercând atunci să ia meditații, dar care s-au transformat, povestește el, într-un… eșec.

„Tata întotdeauna spunea să ai patalama la mână. Din acest motiv am şi mers la facultate, am şi făcut anumite lucruri spuse de ei. Eu vroiam să joc doar fotbal, dar ei m-au îndrumat spre aceasta direcţie ‘Să ai o diploma, Doamne fereşte, nu ştii ce se intâmplă!’ Atunci nu te gândeai că dacă te apuci de fotbal poţi să trăieşti bine şi după”, a spus Gică Hag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *