mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Alex Bodi a ajuns acasă la aproape două luni după ce a fost trimis în închisoare – Stirile zilei
Alex Bodi a ajuns acasă la aproape două luni după ce a fost trimis în închisoare

Alex Bodi a ajuns acasă la aproape două luni după ce a fost trimis în închisoare

La aproape două luni de când a fost trimis în închisoare, iată că astăzi e o zi mare pentru Alex Bodi! Afaceristul a fost eliberat și a fost plasat în arest la domiciliu! Primele imagini!

Când toată lumea se aștepta mai puțin, asta după ce judecătorii au decis să-l mai țină în arest pe Alex Bodi încă 30 de zile, după ce deja petrecuse o lungă după gratii, iată că astăzi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a văzut ”lumina zilei”.

Ei bine, s-a decis eliberarea sa din închisoare, iar Spynews.ro au fost primii care v-au oferit această informație în exclusivitate. Afaceristul a fost plasat în arest la domiciliu, până pe data de 16 ianuarie, conform judecătorilor, atunci când se va decide ce se va întâmpla mai departe!

Alex Bodi a ieșit pe poarta închisorii din Craiova, acolo unde a stat aproape două luni de zile, iar Antena 3 a oferit și primele imagini cu afaceristul care s-a îndreptat direct spre o mașină cu care a mers spre București, acolo unde deja era așteptat de toată lumea, mai ales Daria Radionova, actuala iubită, care i-a pregătit și o surpriză!

A trecut ceva timp de când nu l-am mai văzut pe afacerist, însă trebuie să remarcăm că a rămas la fel de prezentabil ca înainte, chiar dacă a trebuit să stea două luni în spatele gratilor.

Foarte aranajat și îmbrăcat bine, pe fața afaceristului se citea cu siguranță fericirea, căci acum altfel va sta situația acasă, în brațele iubitei sale.

Nu a oferit nicio declarație în acest sens, însă Alex Bodi s-a urcat direct în mașină, iar cu puțin timp deja și-a revăzut iubita!

Nici nu s-a bucurat bine de ”libertate”, că s-a trezit iar cu poliția”
După ce a ajuns acasă, la scurt timp după ce s-a întâlnit cu Daria, Alex Bodi s-a trezit iar cu poliția la poartă! De data aceasta nu ca prima dată, atunci când a fost ridicat pe sus de mascați, ci pentru a fi luat în evidență, deoarece așa este procedura!

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost preluat în evidența polițiștilor din Ilfov, după ce în această seară s-a decis să fie arestat la domiciliu.

După ce au completat câteva documente în locuința afaceristului, polițiștii au plecat din vila de lux a acestuia!Potrivit judecătorilor, Alex Bodi va sta în locuința sa până pe 16 ianuarie, atunci când se va decide ce se va întâmpla mai departe cu el!

Alex Bodi a ajuns la vila sa, iar odată cu el și bagajele pe care le-a avut în arestul din Craiova. Afaceristul le-a lăsat în mașină, căci în aceste momente alte lucruri sunt mai importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *