PÂNĂ LA LACRIMI! Dumitru Stroie a fost înmormântat! Mesajul sfâşietor pe care i l-au scris părinţii.Ți se rupe sufletul în două.

PÂNĂ LA LACRIMI! Dumitru Stroie a fost înmormântat! Mesajul sfâşietor pe care i l-au scris părinţii.Ți se rupe sufletul în două.

Lacrimi amare, suferință fără margini și rugăciuni puternice… așa a fost condus pe ultimul drum regretatul artist Dumitru Stroie.

Slujba a fost săvârșită de un sobor de preoți și imaginile surprinse la înmormântarea lui sunt copleșitoare. Mulți dintre cei care au văzut mesajul scris de părinții cântărețului pe coroana de flori au izbucnit în plâns.

Cântărețul Dumitru Stroie, înmormântat în costumul popular
Regretatul solist de muzică populară a fost înmormântat ieri în cimitirul din Jina, localitatea natală din Sibiu. Soția lui Dumitru Stroie, frații și părinții sunt încă în stare de șoc din ziua în care acesta a murit, iar lacrimile lor au curs aproape încontinuu în timpul ceremoniei de înmormântare.Zeci de oameni au venit să își ia rămas bun pentru totdeauna de la artist. Părinții au adus o coroană cu flori roșii și au cerut să fie scris pe panglica albă următorul mesaj: “Îngerii să vegheze drumul tău – Mama și tatăl”.

“Viața este scurtă… Grăbiți-vă să iubiți și înghesuiți-vă să fiți buni” – acesta era moto-ul de viață al solistului. Toți cei dragi pe care i-a lăsat cu sufletele sfâșiate de durere vor avea un Crăciun foarte trist… Să învețe să trăiască fără el va fi o lecție extrem de delicată pentru aceștia.otrivit unor surse, talentatul artist ar fi adormit la volanul autoturismului și a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un tir care circula regulamentar, relatează click.ro. Accidentul mortal s-a petrecut în urmă cu patru zile în zona localității Drăganu-Olteni, situată în județul Argeș,

iar impactul a fost atât de mare, încât mașina condusă de Dumitru Stroie s-a răsturnat, după cum puteți observa în clipul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului. El venea de la Sibiu și urma să ajungă în București cu marfă pentru magazinul cu produse tradiționale pe care și l-a deschis la începutul acestei luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *