mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Raed Arafat, DECIZIE de ultima ora. Este UNIC in Romania Ireal ce vrea sa faca – Stirile zilei
Raed Arafat, DECIZIE de ultima ora. Este UNIC in Romania Ireal ce vrea sa faca

Raed Arafat, DECIZIE de ultima ora. Este UNIC in Romania Ireal ce vrea sa faca

Tot mai multe persoane au pus la îndoială eficiența vaccinului anti-COVID. Astfel, în cursul zilei de astăzi, Ministerul Afacerilor de Externe a transmis un comunicat prin inetrmediul căruia a anunțat vaccinarea întregului personal al DSU, inclusiv a secretarului de stat Raed Arafat. 

Raed Arafat își va face vaccinul anti-COVID-19 în fața tuturor

Secretarul de Stat în MAI, Raed Arafat, va fi vaccinat în cursul zilei de astăzi, în direct, în fața tuturor românilor. Reaed Arafat a transmis, în repetate rânduri, că nu se teme să facă acest vaccin, motiv păentru care nu va avea nicio ezitare atunci când îi va veni rândul.

Luni, începând cu ora 12.00, personalul DSP va fi vaccinat de către personalul autorizat, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

,,Luni, 11 ianuarie 2021, începând cu ora 12.00, personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, inclusiv șefului structurii – secretar de stat dr. Raed Arafat, i se va administra vaccinul împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinarea din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București”, atransmis Departamentul pentru Situații de Urgență, potrivit MAI.

Arafat: ,,În România nu vor fi discriminări față de cei care nu s-au vaccinat

Șeful DSU, Raed Arafat,a  explicat, în urmă cu câteva zile, că persoanele care nu vor dori sp facă vaccinul anti-COVID nu vor fi discriminate în România, având în vedere că vaccinul nu este obligatoriu. Oficialul a declarat că în România autoritățile nu s-au gândit să aplice discriminări și reguli de restricționare a persoanelor care nu se vaccinează. Însă, este posibil ca în anumite zone din străinătate în care se aplică limitări mai stricte anti-COVID să li se ceară cetățenilor români să fie vaccinați pentru a se deplasa acolo.

Nu înseamnă că îţi reiei normalitatea (…) E posibil să fie unele întruniri internaţionale care să îţi spună «poţi să vii dacă eşti vaccinat». E posibil, asta o să vedem. Ne aşteptăm să se întâmple şi asta.

În România noi am zis că nu vom aplica astfel de discriminări şi nu vom aplica astfel de reguli, dar afară, mai ales în zone în care a fost acum strict să nu se ducă nimeni, s-a desfăşurat numai online, e posibil să se spună că nu poţi să vii decât dacă eşti vaccinat”, a declarat șeful DSU sâmbătă seara, pentru Antena 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *