mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Doliu urias in Romania! A MURIT Bogdan Stanoevici.Dumnezeu sa-l odihneasca! – Stirile zilei
Doliu urias in Romania! A MURIT Bogdan Stanoevici.Dumnezeu sa-l odihneasca!

Doliu urias in Romania! A MURIT Bogdan Stanoevici.Dumnezeu sa-l odihneasca!

Marele actor Bogdan Stanoevici a murit astăzi, 12 ianuarie. El era infectat cu covid-19 și se afla în stare gravă de mai mult timp. După mai multe tratamente și proceduri la care medicii au apelat pentru a-l salva, bărbatul de 62 de ani nu a mai rezistat, iar organismul lui a cedat.

Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu coronavirusul

Bogdan Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Din nefericire, celebrul actor a decedat astăzi din cauza coronavirusului. Stanoevici era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde a ajuns în stare gravă din cauza infectării. Starea lui s-a agravat treptat și organismul a devenit din ce în ce mai slăbit

În decembrie 2020, el a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Starea lui a devenit una critică și a fost intubat, după care medicii i-au indus coma pentru a-i salva viața.

Bogdan Stanoevici a stat cuplat la aparate, pe procedura ECMO. Medicii sperau că starea lui se va remedia în 7 zile, atât cât este recomandat, de obicei, tratamentul, însă organismul lui nu a dat semne de vindecare și nu a răspuns la tratament, motiv pentru care a mai fost prelungit cu încă 7 zile.

ECMO este o procedură utilizată în cazurile foarte grave, atunci când organismul pacientului nu mai poate susține singur oxigenarea sângelui, vitală pentru supraviețuire și refacere.

De-a lungul pandemiei, bărbatul a sfidat măsurile impuse de autorități și le-a criticat în nenumărate rânduri. În 16 mai 2020, Bogdan Stanoevici a participat la un miting împotriva presupusei ”dictaturi sanitare” în Piața Victoriei, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari, deși riscurile erau unele mari.

Actorul a făcut și o infecție nosocomială, care i-apus în pericol și mai mult viața.

Înainte de a se îmbolnăvi, el declara că nu are încredere în masca de protecție și că nu înțelege de ce trebuie să o poarte, având în vedere că este o persoană sănătoasă, care nu reprezintă un risc pentru ceilalți.

În tot acest timp, el a primit mai multe mesaje de încurajare de la fani și de la cunoscuți. Fiul acestuia ar fi venit acasă din Franța de curând, la cererea familiei.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *