mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Ce a spus preotul care a oficiat botezul, după ce bebelușul a încetat din viață – Stirile zilei
Ce a spus preotul care a oficiat botezul, după ce bebelușul a încetat din viață

Ce a spus preotul care a oficiat botezul, după ce bebelușul a încetat din viață

A murit bebelușul care a făcut stop cardio-respirator în timp ce era botezat. Ce a spus preotul care a oficiat botezul

A murit bebelușul care a făcut stop cardio-respirator în timp ce era botezat. În urmă cu o zi, un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era botezat la Biserica Sf. Constantin și Elena din Suceava. Din nefericire, micuțul a murit luni noaptea, deși medicii au încercat să-l țină în viață.

A murit bebelușul care a făcut stop cardio-respirator în timp ce era botezat. Ce a spus preotul care a oficiat botezul

A murit bebelușul care a făcut stop cardio-respirator în timp ce era botezat. Caz șocant în Suceava, după ce un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era botezat la Biserica Sf. Constantin și Elena. Din păcate, copilul s-a stins din viață luni noaptea la spital. A murit bebelușul care a făcut stop cardio-respirator în timp ce era botezat.

Bebelușul s-a stins din viață luni noaptea, în jurul orei 01.00, iar acum autoritățile fac cercetpri pentru omor din culpă. Bebelușul a fost resuscitat duminică de medicii chemați la Biserica Sf. Constantin și Elena, după ce a înghițit foarte multă apă în timpul slujbei de botez. Protopopul Doru Budeanu a declarat că micuțul a fost cufundat complet în apă, pentru că așa se face ritualul. „Botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”, a susţinut Doru Budeanu. De asemenea, Doru Budeanu a precizat că a vorbit cu preotul care a oficiat botezul, și acesta i-ar fi spus că bebelușul a plâns atât în timpul botezului, cât și după ce a fost scos din apă, motiv pentru care semnele vitale ar fi fost bune.

Bebelușul ar fi înghițit multă apă

Bebelușul de numai șase săptămâni a ajuns duminică după-amiază în stop cardio-respirator la Unitatea de Primire Urgență din cadrul Spitalului Județean Suceava. Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce preotul l-a scufundat în cristelniță în timpul slujbei de botez. Copilul era născut prematur, iar stopul cardio-respirator a intervenit în timp ce era botezat la Biserica Sf. Constantin și Elena, din cartierul Zamca al municipiului Sucevean. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a declarat că pruncul a fost găsit în stop cardiorespirator de echipajul SMURD ajuns la fața locului, care l-au resuscitat pe loc și l-a transportat la spital. Conform primelor informații, bebelușul ar fi fost scufundat complet în apă și ar fi înghițit o mare cantitate de lichid. După câteva minute preotul a sesizat că s-a moleșit, a anunțat imediat la 112 și a venit un echipaj SMURD, a mai spus protopopul Doru Budeanu.

Autoritățile au deschis în acest caz un dosar penal pentru uciderea din culpă după moartea copilului, după cum a anunțat poliția din Suceava. Purtătorul de cuvânt al poliției Suceava, a declarat că bebelușul a murit în noaptea de luni, iar în acest sens s-a schimbat încadrarea juridică inițială de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind desfășurare pentru ucidere din culpă. Familia s-a speriat în momentul în care micuțul nu a mai plâns, nu a tușit și nici nu a mai respirat, motiv pentru care a sunat imediat la 112. În prezent, sunt audiați preotul și personalul din biserică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *