mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Când părea că se simte mai bine, boala a pus-o din nou la pământAndra, afectată din ce în ce mai tare de coronavirus: „Iar a fost o zi cu dureri” – Stirile zilei
Când părea că se simte mai bine, boala a pus-o din nou la pământAndra, afectată din ce în ce mai tare de coronavirus: „Iar a fost o zi cu dureri”

Când părea că se simte mai bine, boala a pus-o din nou la pământAndra, afectată din ce în ce mai tare de coronavirus: „Iar a fost o zi cu dureri”

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor sunt în izolare la domiciliu de câteva zile, în urma contractării virusului SARS-CoV-2. Cântăreața a făcut noi confesiuni despre starea ei de sănătate.

Ieri, Andra nu a fost activă pe Instagram, iar astăzi, artista a revenit cu forțe proaspete, povestindu-le fanilor ei de ce nu a putut fi prezentă în online.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a spus Andra la InstaStory.

„Au fost zile mai grele”

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, spunea Andra pe Instagram în urmă cu câteva zile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *