mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Imagini șocanteDoi copii își bat mama! Tatăl îi îndeamnă să o lovească: “I-am spart capul” – Stirile zilei
Imagini șocanteDoi copii își bat mama! Tatăl îi îndeamnă să o lovească: “I-am spart capul”

Imagini șocanteDoi copii își bat mama! Tatăl îi îndeamnă să o lovească: “I-am spart capul”

În mediul online a apărut o filmare în care doi copii își bat propria mamă, iar ce-i mai grav e că minorii se află sub supravegherea tatălui lor. Unul dintre copii folosește un bâtă de lemn și o lovește în cap pe femeie și nimic din ceea ce face nu i se pare greșit, ba chiar amuzant. Polițiștii s-au sesizat din oficiu iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie, iar față de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore.

În imagini se poate observa cum femeia este lovită cu o bâtă de lemn în cap, iar apoi începe să plângă. Lacrimile femeii nu sunt suficient de puternice pentru a-i face pe minori să se oprească, ba chiar sunt amuzați și își schimbă obiectul cu care o lovesc. De la parul de lemn, minorii trec la o nuia cu care își lovesc mama peste față, timp în care tatăl acestora nu face nimic pentru a stopa violențele, ba chiar îi instigă pe băieți.

Ce spune Poliția despre acest caz

„La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu lucrători din cadrul DGASPC Vrancea, iar în urma verificărilor efectuate, cei trei minori și mama acestora, au fost internați într-un centru maternal.

Din cercetările preliminare a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi instigat și pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violență asupra femeii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie, iar față de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore.

În cursul nopții, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *