mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Alertă! Doi tigri au evadat din Grădină Zoologică și au sfâșiat un om – Stirile zilei
Alertă! Doi tigri au evadat din Grădină Zoologică și au sfâșiat un om

Alertă! Doi tigri au evadat din Grădină Zoologică și au sfâșiat un om

Doi tigri au scăpat de la o Grădină Zoologică, omorând un angajat care încerca să le oprească. Tragedia a avut locîn Indonezia, în provincia Kalimantanul de Vest.

Cele două exemplare de tigru alb au reuşit să scape vineri de la Zinka Zoo din districtul Singkawang după ce o alunecare de teren declanşată de inundaţiile provocate de ploile torenţiale le-a deteriorat incinta, potrivit unui reprezentant al grădinii zoologice, Elka Surya, informează agenţia DPA care citează relatări publicate sâmbătă de media locale, notează Agerpres.

„Alunecarea de teren a creat o gaură mare în incinta tigrilor, ceea ce le-a permis să scape”, a spus Elka, citat de agenţia de ştiri Antara.

Un angajat a încercat să oprească tigrii, însă a fost sfâşiat şi ucis, a precizat Elka.

Unul dintre tigri a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţă, a relatat CNN Indonezia precizând că o echipă se află în căutarea celeilalte feline.

„Am folosit un tranchilizant, dar nu a funcţionat. L-am împuşcat pentru că ne-a fost teamă că se va îndrepta spre zone rezidenţiale”, a declarat postului citat directorul biroului local pentru conservare, Sadtata Noor Adirahmanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *