mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Spovedania Magdei CatoneDeclarații uluitoare ale fiului său: „Cea mai frumoasă zi din viața lui a fost când i-a murit tata” – Stirile zilei
Spovedania Magdei CatoneDeclarații uluitoare ale fiului său: „Cea mai frumoasă zi din viața lui a fost când i-a murit tata”

Spovedania Magdei CatoneDeclarații uluitoare ale fiului său: „Cea mai frumoasă zi din viața lui a fost când i-a murit tata”

Magda Catone, a povestit, în direct la TV, un episod mai puțin obișnuit din viața ei de familie. Este vorba de o discuție pe care a avut-o cu fiul ei, Carol, acum în vârstă de 25 de ani.

Concret, actrița a povestit motivul pentru care băiatul ei a spus că ziua în care a murit tatăl lui, actorul Șerban Ionescu, în urmă cu peste opt ani, pentru el a fost cea mai frumoasă zi.

„Mi-a spus Carol, mamă, cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata. Au venit foarte mulți oameni să mă îmbrățișeze, să-mi spună ce tată am avut. Toate îmbrățișările pentru el au fost un mare cadou.

Suntem oameni și nu avem cum să nu cădem, dar frumusețea este tocmai această ridicare. Vă sfătuiesc să vă îmbrățișați când aveți necazuri, dar și când aveți bucurii”, a spus Magda Catone la Antena 1.

Este foarte mândră de el

Carol avea 17 ani atunci când tatăl lui a plecat în lumea celor drepți, și, chiar dacă i-a crescut singură de atunci, Magda spune că este foarte mândră de băiatul ei.

„Are 25 de ani, locuiește cu mine și cu pisica. Ceea ce mi-am dorit toată copilăria, să studiez muzica, am reușit cu Carol. L-am forțat. Sunt o mamă permisivă, nu mă înfior de situațiile care îmi sunt date. Amândoi suntem ordonați, facem mai toate lucrurile împreună. Ne înțelegem din ochi”, a spus Magda Catone la Acces Direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *