mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Dani Mocanu a revenit in muzica! Piesa la care nu se astepta nimeni, fanii lui au ramas socati – Stirile zilei
Dani Mocanu a revenit in muzica! Piesa la care nu se astepta nimeni, fanii lui au ramas socati

Dani Mocanu a revenit in muzica! Piesa la care nu se astepta nimeni, fanii lui au ramas socati

Dani Mocanu a lansat o nouă piesă pe Youtube! Cântărețul nu a putut sta departe de muzică și nici de rețelele de socializare.

Dani Mocanu nu a putut sta departe de muzică

Dani Mocanu și-a surprins fanii cu o nouă melodie, asta după ce i-a anunțat pe toți că renunță la muzică. Se pare că manelistul nu a putut sta departe de ceea ce l-a adus în atenția publicului și a revenit în forță după o pauză de aproape două luni.

În urmă cu ceva timp, Dani Mocanu anunta că vrea să-și vadă de familie, dar și de Dumnezeu. Manelistul a renunțat la muzică pentru o perioadă, iar mai apoi a început încet încet să revină în mediul online.

”Nu pot să spun că nu îi duc dorul, dar nu este ceva care să mă macine, să mă consume. Și nu, nu m-am gândit să mă duc să cânt la diverse evenimente, deși am primit oferte. Decizia mea este definitivă, nici nu mă gândesc să mă întorc în domeniu”, a mărturisit atunci Dani Mocanu.

La o lună după ce anunțat că se lasă de muzică, artistul le-a transmis un mesaj fanilor săi. Acesta a explicat faptul că vrea să le fie alături prin muzică creștinească.

”Dragi prieteni, vă mărturisesc în fața lui Dumnezeu faptul că îmi este foarte dor de voi! Voi încerca să vă fiu alături prin intermediul melodiilor creștine. Dumnezeu să fie cu voi și să vă protejeze de orice rău, la fel cum mă protejează pe mine și pe familia mea”, este mesajul postat de Dani Mocanu pe contul de Instagram.

Acum însă, Dani Mocanu nu a putu sta departe de muzică și a lansat o piesă creștinească, foarte apreciată de fanii lui. Melodia deja ocupă un loc bine meritat în trendingul românesc de pe Youtube.

Dani Mocanu a apărut în fața fanilor cu Biblia

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți, acesta fiind des băgat în scandaluri de tot felul. Este cunoscut pentru faptul că sfidează legile și face tot ceea ce îi poftește inima.

De curând și-a uimit fanii când a luat decizia de a renunța la muzică. În data de 31 decembrie 2020, Dani Mocanu și-a luat adio de la manele și s-a retras din industria muzicală, hotărând să urmeze calea lui Dumnezeu și să-i mulțumească cum se cuvine pentru tot binele pe care i L-a făcut de-a lungul anilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *