mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f “Nu plânge, mami”. Ultimul mesaj al Natașei, tânăra care a murit după ce medicii au REFUZAT să o interneze – Stirile zilei
“Nu plânge, mami”. Ultimul mesaj al Natașei, tânăra care a murit după ce medicii au REFUZAT să o interneze

“Nu plânge, mami”. Ultimul mesaj al Natașei, tânăra care a murit după ce medicii au REFUZAT să o interneze

Un nou caz cutremurător în lumea medicală. Viața unei tinere de numai 29 de ani a fost curmată de nepăsarea tocmai a celor care trebuiau să-i acorde ajutorul. S-a întâmplat în Canada, acolo unde Natașa s-a stins din cauza unei infecții netratate corespunzător.

În loc să o interneze, medicii i-au prescristinerei câteva medicamente și au trimis-o acasă. După numai câteva zile, Natașa părăsea această lume…

Într-un material tulburător, jurnaliștii de la The Sun publică ultimele cuvinte rostite către mama sa de Natașa. Îndurerată, femeia a acceptat să își spună povestea ziariștilor. „Nu plânge, mami!”, i-a spus fiica sa cu doar puțin timp înainte să treacă la cele sfinte.

„Sunt în stare de șoc. Îmi este tare dor de ea. Viitorul meu ca bunică a dispărut, nu o voi vedea niciodată în fața altarului. Era atât de veselă și amuzantă, cu atât de multă energie. Cum se poate întâmpla așa ceva cu o tânără de 29 de ani? Pe 11 octombrie, Natașa m-a sunat, spunându-mi că nu poate respira. Ambulanța a venit după 12 minute, dar s-a simțit ca o eternitate. Odată ce a ajuns la spital, m-a sunat și am început să plâng. Ea mi-a spus: «Nu plânge, mami!». Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiicei mele”, a povestit mama.

Despre momentul în care și-a văzut fiica fără viața în ea, femeia are o singură descriere: „Unghiile ei erau violet, iar trupul umflat”. Întreg calvarul ar fi început pe 2 octombrie, când Natașa a mers la spital cu un chist apărut pe picior. Medicii au trimis-o acasă, cu recomandarea de a lua câteva pastile. După o săptămână, durerea s-a extins spre abdomen, iar tânăra a fost trimisă la Urgențe cu diagnosticul apendicită. Aici, după o serie de alte investigații, s-a pus alt diagnostic – ganglioni limfatici inflamați. Natașa a fost din nou trimisă acasă, cu rețetă de analgezice. În nici 24 de ore, însă, ea abia mai putea merge, așa că s-a prezentat din nou la spital. Când într-un final s-a terminat totul, autopsia a dezvăluit că tânăra murise din cauza unei pneumonii cauzate de o infecție cu un stafilococ luat din spital.

Acum, familia a depus o plângere împotriva medicilor care au tratat-o pe Natașa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *