mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Detalii nestiute despre relatia dintre artista si cel care a crescut-o, toti au ramas socati – Stirile zilei
Detalii nestiute despre relatia dintre artista si cel care a crescut-o, toti au ramas socati

Detalii nestiute despre relatia dintre artista si cel care a crescut-o, toti au ramas socati

Mihail Iacobescu este tatăl Antoniei. Bărbatul a lucrat la Circul de Stat și, deși nu este tatăl biologic al artistei, o iubește foarte mult pe aceasta. De altfel, Mihail Iacobescu a rămas în relații bune și cu mama cântăreței, chiar dacă s-au despărțit, după ce el a aderat la religia mormonă.

Cine este tatăl Antoniei. A lucrat la Circul de Stat și face parte din religia mormonă

Deși nu este tatăl biologic, Mihail Iacobescu este cel alături de care Antonia și mama ei au stat o bună perioadă în America. Mihail Iacobescu a lucrat la Circul de Stat, face parte din religia mormonă, și chiar dacă a divorțat de mama cântăreței, încă mai ține legătura cu aceasta, informează wowbiz.ro

La vârsta de 23 de ani, Mihail Iacobescu pleca peste hotare, în turnee, fiind acrobat la Circul de Stat. Denise, mama Antoniei, îl însoțea mereu. Nu i-a fost greu să o accepte ca soție, având în vedere că avea un copil, pe Antonia. Ba chiar a considerat-o din prima, pe Antonia, fiica sa biologică.

”Cu Denise m-am căsătorit în 1991. Până să ne luam am fost doar iubiți, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine ți câștiga bani frumoși. Denise era deja mamică. O avusese pe Antonia dintr-o altă relație. O iubeam enorm, așa că nu mi-a fost greu să o iubesc și pe Antonia ca pe fiica mea”, declara Mihail Iacobescu în urmă cu ceva timp.

În anul 2005, Denise, mama Antoniei, a divorțat de Mihail Iacobescu. Motivul ar fi fost că acesta aderase la religia mormonă.

”În 2004 ne-am despărțit, iar în 2005 am divorțat în America. Nu consider că am păcătuit pentru că am divorțat de prima soție. Nu mai mergea între noi. Pur și simplu nu mai mergea. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi împreună. Poți ajunge să te bați, să îți scoți ochii. Mă rog, la noi să zicem că a fost nepotrivire de caracter. Normal că nu poți sta cu acea persoana. Dumnezeu nu te condamnă pentru lucrul ăsta”, mai spunea tatăl iubitei lui Alex Velea.

Mihail Iacobescu s-a recăsătorit

În anul 2009, Mihail Iacobescu s-a recăsătorit cu o altă femeie și au făcut și un copil împreună.

”Am cunoscut-o in ianuarie- 2007. Ea se afla in America pentru un training. Ne-am placut. Apoi am venit eu in tara in septembrie. Ne-am casatorit in februarie 2008. Ne-am dorit foarte tare sa avem un copil impreuna sii asta s-a si intamplat pana la urma. Sotia mea are 38 de ani si am impreuna cu ea o fetita de 5 ani”, povestea bărbatul într-un interviu mai vechi.

De ce a aderat tatăl Antoniei la religia mormonă

Bărbatul a aderat de bună voie la religia mormonă. I s-a părut un cult interesant după ce a vizitat o biserică din America.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *