mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f DOLIU în România! Anunţul trist a fost făcut cu câteva minute în urmă. Avea doar 51 de ani – Stirile zilei
DOLIU în România! Anunţul trist a fost făcut cu câteva minute în urmă. Avea doar 51 de ani

DOLIU în România! Anunţul trist a fost făcut cu câteva minute în urmă. Avea doar 51 de ani

Sebastian Oprescu, președintele Sindicatului Național al Funcționarilor Publici, a murit.

A murit șeful SNFP
El avea 51 de ani, iar decesul a survenit la Spitalul Fundeni din București, unde acesta era internat.

Familia a transmis că persoanele care vor să îi aducă un omagiu o pot face la Biserica Sfânta Sofia din Calea Florească.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Piatra Neamț, potrivit colegilor săi din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici.

„Cu adâncă durere anunțăm dispariția prematură a domnului Sebastian Oprescu, președintele Sindicatului Național al FUncționarilor Publici. Va rmâne mereu în memoria tuturor celor care l-au cunoscut drept un om deosebit, cu suflet bun și generos!

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Sf. Sofia de pe Calea Floreasca până vineri, 10.09.2021. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11.09.2021 în municipiul Piatra Neamț.Dumnezeu să îl odihnească și să îl așeze la dreapta Sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată pe pagina SNFP.

Cine a fost Sebastian Oprescu
Sebastian Oprescu a fost în atenția publicului în urmă cu mai mulți ani, când angajații Gărzii Financiare au intrat în grecă.

El a făcut mai multe declarații la adresa președintelui ANAF de la acea vreme, Sebastian Bodu.

„In functie de rezultatele primei intalniri ce va avea loc luni, cand delegatia SNFP va incepe negocierile la nivelul ANAF, conform intelegerii cu presedintele acestei institutii, departamentul juridic al organizatiei noastre va demara consultarea comisarilor Garzii Financiare privind procedura declansarii conflictului de munca in cazul unui esec”, precizeaza sindicalistii.

Sindicatul National al Functionarilor Publici (SNFP), organizatie sindicala reprezentativa la nivelul Garzii Financiare, considera ca reducerea schemei organizatorice de la 1.855 de posturi la 1.092, „in conditiile in care Garda Financiara, astazi, functioneazaa cu 1.400 de angajati la nivel national” va da „libertate de actiune contribuabililor de rea credinta in eludarea bugetul de stat”, afirma presedintele SNFP, Sebastian Oprescu, la acea vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *