mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Compunerea unui copil de 8 ani a amuzat tot internetul. Băiețelul ar fi avut de scris o compunere despre tatăl lui – Stirile zilei
Compunerea unui copil de 8 ani a amuzat tot internetul. Băiețelul ar fi avut de scris o compunere despre tatăl lui

Compunerea unui copil de 8 ani a amuzat tot internetul. Băiețelul ar fi avut de scris o compunere despre tatăl lui

Micuțul a descris cum tatăl lui e un erou și cum a „salvat-o” pe mama sa. 

„Tatăl meu este un erou deoarece a salvat-o pe mama mea de la moarte. Mama mea putea să moară și să ajungă în Rai dacă tati nu era așa de curajos. S-a întâmplat săptămâna trecută, mama mea țipa în dormitor: Doamne, vin acum, vin acum!!! Mi-a fost frică. Nu voiam ca mama mea să moară. Am fugit speriat în dormitor. Picioarele mamei erau în aer. Dumnezeu încerca să o tragă în Rai. Tatăl meu curajos era peste ea și a tras-o înapoi. A împins-o de foarte multe ori până Dumnezeu i-a dat drumul”, se arată în compunerea postată de un internaut, pe care ar fi scris-o un copil de 8 ani pe nume Mihai.

Oamenii s-au amuzat pe seama întâmplării și a naivității micuțului, dar alții au atras atenția că scrisoarea nu are cum să fie reală, întrucât o variantă în engleză a circulat pe internet mai multă vreme. Oricum ar fi, postarea s-a viralizat destul de repede pe rețelele de socializare.

Perfect! In loc sa va amuzati…voi incercati sa va dati seama daca e scrisul copilului sau nu!”, „Asta inseamna sa locuiesti intr-un apartament de 48 metri patrati”, „ Am uitat să mai zâmbim… :Problemele zilnice ne fac prea serioși..”, „Umor englezesc!”, au comentat internauții.

Bonus: Bancul preferat al lui Ceaușeșcu

„Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis «Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!»

Keneddy a spus: «John, arunca-te in Ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!». John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana.

Hrusciov spune: «Aliosa, ia arunca-te tu in Ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana.

Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. «Băi Mitica, ia arunca-te in Ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!».

La care ala zice: «Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!». Toata asistenta: «O, ce curaj, ce curaj!»”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *