mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Gheorghe Dincă este nemulțumit de condițiile din închisoare. A depus plângere la Judecătoria Constanța – Stirile zilei
Gheorghe Dincă este nemulțumit de condițiile din închisoare. A depus plângere la Judecătoria Constanța

Gheorghe Dincă este nemulțumit de condițiile din închisoare. A depus plângere la Judecătoria Constanța

Aflat în penitenciar, Gheorghe Dincă a intrat din nou în atenția oamenilor legii, după ce a depus plângere la Judecătoria Constanța. Iată ce i s-a întâmplat „monstrului din Caracal” în închisoare!

Motivul pentru care „monstrul din Caracal” a depus plângere la Judecătoria Craiova!
Așa cum știți, Gheorghe Dincă se află în închisoare, el fiind presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu. Recent, acesta a depus o plângere la Judecătoria Craiova. Motivul? „Monstrul din Caracal” s-a arătat nemulțumit de condițiile oferite în penitenciar.

Gheorghe Dincă este nemulțumit de condițiile din închisoare

În ciuda dorinței lui Gheorghe Dincă, judecătorii au respins solicitarea lui. Pe deasupra, „monstrul din Caracal” este acum obligat să achite cheltuielile judiciare.

În timp ce Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din pușcărie, familia uneia dintre tinerele răpite, mai exact a Luizei Melencu, încearcă din răsputeri să facă cumva ca dosarul fiicei lor să fie transferat la Tribunalul Olt, susținând că în prezent avansează prea greu.

„Judecătorii din Craiova au respins această plângere formulată de Gheorghe Dincă care face referire la un articol de lege ce se referă la regimul de detenţie. Era previzibilă cumva decizia magistraţilor, deoarece regimul de detenţie se stabileşte după ce un inculpat este condamnat la închisoare în mod defintiv”, a spus Gergiana Murgilă, reporter Antena 3.

„Monstrul din Caracal” a plâns în fața mamei Luizei Melencu
Tot Antena 3 informează că familia Luizei Melencu este de părere că Gheorghe Dincă ar putea fi favorizat în Olt, motiv pentru care doresc strămutarea dosarului fetei.

Vă reamintim că „monstrul din Caracal” a declarat în luna septembrie, în fața oamenilor legii, că nu el le-ar fi ucis pe Alexadra Măceșanu și Luiza Melencu. Ba mai mult, acesta a plâns în fața mamei celei de-a doua tinere. Atunci, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, însă le-a cerut mamelor celor două fete să-i dea crezare că nu el este criminalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *