Anii de glorie au trecut, iar cel ce a fost preferatul a mii de femei s-a schimbat total Il mai recunosti?

Anii de glorie au trecut, iar cel ce a fost preferatul a mii de femei s-a schimbat total Il mai recunosti?

antonio banderas

Antonio Banderas, unul dintre actorii renumiți de la Hollywood, este de nerecunoscut la cei 60 de ani. Dacă în tinerețe topea inimile multor femei, mai ales cu personajul Zorro, acum lucrurile s-au mai schimbat. Trecerea timpului își spune cuvântul…

Antonio Banderas, de nerecunoscut

Antonio Banderas s-a schimbat foarte mult odată cu trecerea timpului. Cei 60 de ani i se citesc pe chip. Dacă în tinerețe făcea furori cu fizicul său, nu s-ar mai putea spune același lucru și acum. Trecerea timpului își spune cuvântul

Antonio Banderas, misteriosul Zorro sau El Mariachi din Desperado, era unul dintre dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, în anii ’90. Seducător, rafinat, multe femei tânjeau să îi fie partenere. La ultima sa apariție în publicm actorul a stârnit uimire.

Cu toate că face sport pentru a se menține în formă, Antonio a fost surprins total diferit, de fotografi în timp ce făacea jogging în Marbella, izolat fiind acolo din cauza pandemiei de coronavirus. Actorul a atras atenția cu un aspect îmbătrânit. Nimic nu mai amintește de anii glorioși: cu șapcă și o barbă albă, astfel l-au fotografiat paparazzi.

Antonio Banderas jogging in Marbella

Antonio Banderas a avut coronavirus

În luna august, chiar de ziua sa de naștere, actorul anunța că are Covid-19. Actorul spunea și că se simte foarte obosit. Totodată, a dezvăluit, că odată cu izolarea se va axa pe citit, scris și își va face planuri de viață.

„Mă simt relativ bine, poate doar mai obosit decât în mod obişnuit, dar sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor, care sper că îmi vor permite să depăşesc procesul infecţios de care sufer şi care a afectat atât de multe persoane de pe tot globul.Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă’, spunea actorul la momentul respectiv.

Actorul nu a anunțat de unde a luat virusul nemilos, în luna august.

Actorul a stat patru săptămâni în izolare

Trei săptămâni a stat în izolare Antonio Banderas să se vindece de Covid-19.  „După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine. Curaj pentru toţi cei care se află la jumătatea luptei’, a transmis Antonio Banderas pe una dintre rețelele de socializare.

Antonio Banderas și Melanie Griffith, divorț după 18 ani de căsnicie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *