mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f BREAKING! Anunț șocant despre medicul erou din Neamț.”Sunt vești pe care trebuie să le cenzurezi!” – Stirile zilei
BREAKING! Anunț șocant despre medicul erou din Neamț.”Sunt vești pe care trebuie să le cenzurezi!”

BREAKING! Anunț șocant despre medicul erou din Neamț.”Sunt vești pe care trebuie să le cenzurezi!”

Cătălin Denciu, medicul-erou de la Piatra Neamț, a fost operat de către medicii din Belgia. Recent, soția lui a primit un mesaj de susținere din partea colegilor de muncă.

Pe pagina Spitalului Județean de Urgență Neamț apare un mesaj care îi este adresat soției medicului-erou de la Piatra Neamț, cel care s-a aruncat în flăcări pentru a-și salva pacienții.

„Cuvintele sunt mici, greu de găsit şi mai ales puţine când vrei să exprimi sentimente sincere şi gânduri bune pentru cineva apropiat care trece printr-un mare necaz. Alina, eşti colega noastră şi te iubim pentru ceea ce eşti tu şi familia ta frumoasă şi, până nu demult, fericită.

Şi pentru că ştim că fericirea şi iubirea familiei tale reprezintă totul pentru tine, vrem să ştii că suntem alături de tine şi te vom sprijini pentru ca ceea ce s-a întâmplat în seara de 14 noiembrie să rămână doar un vis urât, dat la o parte de către voi, dar şi de către noi toţi. Înţelegem că treci prin momente cumplite, aşteptând de la distanţă veşti despre starea de sănătate a lui Cătălin, lângă care, din raţionamente logice nu poţi să fii.

Mesajul pe care soția medicului de la Piatra Neamț l-a primit: ”Înţelegem mai ales că primeşti veşti pe care trebuie să le cenzurezi”

Înţelegem mai ales că primeşti veşti pe care cu luciditate şi înţelepciune trebuie să le cenzurezi pentru copii şi părinţi, iar tu trebuie să rămâi tare şi zâmbitoare cu toată suferinţa ta ascunsă. Suntem convinşi că situaţia lui Cătălin se va îmbunătăţi constant, dar poate prea lent pentru dorinţa ta şi a noastră, însă, cu ajutor medical, speranţă şi rugăciune va reveni la un moment dat alături de voi şi va fi iarăşi ceea ce doreşti cu ardoare: soţ, tată şi medic dedicat.

Vrem să fim alături de tine şi de restul familiei tale până ce veţi fi iarăşi toţi împreună pentru ca, apoi, să puteţi da uitării ceea ce a fost la un moment dat o perioadă grea din viaţa voastră. Colegii şi prietenii tăi din Secţia OG”, este mesajul transmis de colegi, arată Adevărul.ro.

Sursă foto: facebook

Sursa articol : ciao.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *