mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Cu cine se iubește acum Dana Budeanu? Vedeta nu vrea să se afle, căci bărbatul în cauză e mai tânăr decât ea și foarte cunoscut în România – Stirile zilei
Cu cine se iubește acum Dana Budeanu? Vedeta nu vrea să se afle, căci bărbatul în cauză e mai tânăr decât ea și foarte cunoscut în România

Cu cine se iubește acum Dana Budeanu? Vedeta nu vrea să se afle, căci bărbatul în cauză e mai tânăr decât ea și foarte cunoscut în România

Dana Budeanu a stârnit controverse în ceea ce privește aparițiile sale și modul în care își prezintă opiniile. Îsă, viața personală a acesteia este ținută de parte de ochii lumii.

Cine este iubitul Danei Budeanu

Faimosul designer, mare susținătoare a fostului Primar General, Gabriela Firea, a ieșit din lumina reflectoarelor politice. Designerul a renunțat la rubrica de pe YouTube, ,,Verdict politic” și se gândește să apară pe listele pentru parlamentare.

Însă, Dana Budeanu își ține ascunsă viața privată.  Designerul evită să dea detalii despre viața privată, dar nu puțini sunt cei care o plac pe frumoasa brunetă.

Dana Budeanu a fost soția lui Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport, cu care are împreună două fetițe și că a avut o relație tumultoasă în urmă cu mai mulți ani cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga.

Dana Budeanu are acum o frumoasă poveste de dargoste cu Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai influenți oameni politici din ultimii 20 de ani. Dana Budeanu își ține relația secretă, între cei doi fiind o mare diferență de vârstă, el fiind mult mai tânăr.

Cine este Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc a avut o vioață tumultuoasă pe plan amoros. 

Andrei Hrebenciuc era căsătorit cu Irina Noapteș, fiica fostului director al CFR, dar cei doi au divorțat în luna aprilie a acestui an, în secret, la notar, după șase ani de căsnicie. Nunta lor a fost una de vis, cu 400 de invitați, la Palatul Snagov, dar se pare că în ultima vreme nu se mai înțelegeau deloc.

Andrei Hrebenciuc a avut o relație de lungă durată și cu Elena Băsescu, chiar dacă tații lor erau rivali. Povestea lor s-a sfârșit brusc și fiecare și-a găsit iubirea în brațele altcuiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *