mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Trei bărbați condamnați pe viață după ce au ars de viu un român într-o gară din Italia – Stirile zilei
Trei bărbați condamnați pe viață după ce au ars de viu un român într-o gară din Italia

Trei bărbați condamnați pe viață după ce au ars de viu un român într-o gară din Italia

Trei condamnări la închisoare pe viață, pentru toți cei trei indivizi acuzați de moartea lui Vasile Todirean, românul de 42 de ani bătut și ars de viu într-o gară din Italia, anul trecut.Vasile Todirean a fost bătut și incendiat pe peronul unei gări din Italia.Vasile a murit în chinuri groaznice, după ce a fost bătut și ars de viu, în Italia. Închisoare pe viață pentru călăii românului.

În urmă cu două zile, cei care l-au incendiat pe Vasile au fost condamnați la închisoare pe viață.
Sentința a fost dată de Curtea Asizelor din Verona.Grozăvia a avut loc pe 8 iulie, 2019, în gara din Villafranca şi, după două luni de agonie, Vasile Todirean s-a stins pe un pat de spital din Verona.

Pentru oribila faptă au fost acuzați trei bărbați, printre care și un român.

Este vorba despre Eros De Mori, numit Carlo, de 41 de ani, Liliano Bosoni, numit Jessi, de 61 de ani, și Cristian Relu Tuca, un român de 58 de ani.În urmă cu două zile, cei trei au fost condamnați la închisoare pe viață, potrivit larena.it.

Sentința a fost dată de Curtea Asizelor din Verona, prezidată de Sandro Sperandio.Vasile a fost atacat după ce a cerut trei ţigări

Vasile Todirean era cunoscut drept un om al străzii, dar care nu deranja în vreun fel.

Conform anchetatorilor italieni, nenorocirea petrecută în 8 iulie, anul trecut, a fost declanşată după ce Vasile le-a cerut celor trei bărbați țigări.

După ce l-au rupt cu bătaia, indivizii i-au dat foc românului și l-au lăsat să agonizeze pe peronul gării din Villafranca.Românul a fost găsit în viață și transportat în stare gravă la spital, unde a murit două luni mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *