mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Nea Marin a fost lovit de chinuri grele! Cel mai greu an din viața artistului: “M-am chinuit tare de tot” – Stirile zilei
Nea Marin a fost lovit de chinuri grele! Cel mai greu an din viața artistului: “M-am chinuit tare de tot”

Nea Marin a fost lovit de chinuri grele! Cel mai greu an din viața artistului: “M-am chinuit tare de tot”

Nea Mărin a avut cel mai greu an din viața lui, după cum chiar el a dezvăluit, în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars. Prezentatorul a fost lovit de ghinioane, unul după altul.

Nea Mărin a fost lovit de necazuri greu de închipuit. Ghinioanele s-au ținut lanț de el, încă din luna mai. Știm deja că prezentatorul nu a scăpat de infectarea cu COVID-19. Pe lângă virus el s-a confruntat și se confruntă, în continuare, și cu alte probleme de sănătate. Cu toate acestea și-a păstrat carisma, simțul umorului și zâmbetul pe buze.

Necazurile de care s-a lovit Nea Mărin

Pentru Nea Mărin pare că necazurile nu se mai termină. Au fost trei la număr, unul după altul și nici acum nu și-a revenit complet.

„A fost un an foarte greu. Din luna mai eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletăș. Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo 2 luni de zile, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot.”, a povestit prezentatorul.

Întrebat ce înseamnă bursită, el a explicat că este vorba despre un lichid care se formează, iar atunci când iese între oase nu poți să mai miști mâna. Ulterior, cel de-al doilea ghinion a fost cel cu COVID-19. El știe întocmai de unde a luat virusul.

„Am început filmările, a mers treaba bine. Mă duc în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla am luat Covid. Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome.

Când am luat Covid am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital m-am izolat încă 10 zile. Am stat încă o lună. ”, a povestit, în continuare, Nea Mărin.

Cum aștepta, cu nerăbdare să înceapă filmările, Nea Mărin a pățit-o pe cea de-a treia și, cupă cum spune el, cea mai dură încercare. Prezentatorul încă are probleme, în urma incidentului.

„Am fost la niște prieteni, ei lucrau la un magazin. În loc să stau liniștit să mă uit la ei, am intrat acolo, am pus piciorul și era o pivniță. Am căzut de sus, pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare. Cred că de luni încolo încep și cu mici greutăți.”, a mai dezvăluit el.

În concluzie, Nea Mărin a spus că nu a mai avut niciodată un an atât de greu. Ba chiar stă și se întreabă de ce i se întâmplă toate acum, una după alta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *