mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Judecătorii au decis! Alex Bodi rămâne după gratii după ce a fost acuzat de trafic de persoane și grup infracțional – Stirile zilei
Judecătorii au decis! Alex Bodi rămâne după gratii după ce a fost acuzat de trafic de persoane și grup infracțional

Judecătorii au decis! Alex Bodi rămâne după gratii după ce a fost acuzat de trafic de persoane și grup infracțional

Judecătorii au decis în privința lui Alex Bodi! Oamenii legii au hotărât aseară ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să rămână în spatele gratiilor! Așadar, i-a fost prelungit arestul preventiv! Informații exclusive!

După ce judecătorii au decis la începutul lunii noiembrie ca Alex Bodi să fie arestat pentru 29 de zile, după ce a fost acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, oamenii legii au luat o nouă hotărâre: afaceristul va rămâne după gratii încă 30 de zile.

Alex Bodi rămâne în continuare în spatele gratiilor

Așadar, deși spera să iasă din închisoare, după ce a petrecut câteva zile bune în spatele gratiilor, judecătorii l-au anunțat pe Alex Bodi că-și va petrece și următoarele 30 de zile în arest.

Vă reamintim că Alex Bodi a fost săltat de mascați pe data de 11 noiembrie, chiar din propria locuință, în timp ce oamenii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din România și în Capitală. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

Judecătorii i-au prelungit arestul preventiv
Ulterior, următoarea zi, după mai bine de două ore în care au avut loc audieri, judecătorii au decis atunci în privința lui Alex Bodi să rămână după gratii pentru o perioadă de 29 de zile.

Ieri seară, oamenii legii i-au prelungit arestul preventiv lui Alex Bodi. Astfel, potrivit deciziei judecătorilor, controversatul afacerist va rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile, după ce a fost acuzat de mai multe infracțiuni: constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj!

Sursa : redactia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *