BREAKING NEWS. Este vorba despre Liviu Dragnea! Veste foarte trista pentru fostul presedinte al PSD.D-zeu fie cu el!

BREAKING NEWS. Este vorba despre Liviu Dragnea! Veste foarte trista pentru fostul presedinte al PSD.D-zeu fie cu el!

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost confirmat, duminică, cu coronavirus. Starea sa este una bună și se află internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Liviu  Dragnea are coronavirus

Liviu Dragnea a fost confirmat, sâmbătă, cu coronavirus. Starea sa de sănătate este una bună și se află internat la Spitalul Penitenciar Jilava. Fostul lider PSD ar fi luat virusul de la colegul său de celulă, informează Hotnews.

”Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarilor (ANP).

Deși inițial s-a spus că Liviu Dragnea, este în stare gravă, avocata acestuia, Flavia Teodosiu, a spus pentru Agerpres că starea sa de sănătate este una bună. La Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus Liviu Dragnea, sunt tratați deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Liviu Dragnea a fost arestat pe data de 27 mai 2019, imediat după alegerile europarlamentare și a fost condamnat la trei ani și șase luni cu executare. Fostul lider PSD a fost acuzat atunci de abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, interviu din închisoare

Liviu Dragnea a oferit în luna iunie a acestui an și un interviu, din penitenciar, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu. Potrivit spuselor sale, din închisoare lucrurile se văd altfel iar PSD, partidul pe care el l-a condus ”nu mai are coerență”.

”Eu văd o societate mai captivă decât sunt eu aici. O societate captivă unei manipulări incredibile. Din păcate asta se întâmplă şi nu e decât începutul răului. O să vină toamna, iarna, din ce aud, din ce în ce mai puţini oameni au încredere în faptul că va fi mai bine şi încredere în măsurile pe care să le ia puterea actuală. Nu au încredere nici în Opoziţie ca alternativă. Un partid cu asemenea frământări interne nu are cum să mai aibă coerenţă, să fie o voce articulată”, a declarat Liviu Dragnea din închisoare.

Liviu Dragnea a vorbit la momentul respectiv și despre campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an. Liviu Dragnea a precizat că persoana lui va fi folosită pentru a atrage un număr cât mai mare de votanți.

„Undeva, în această vară, vor ieşi cu ceva, că nu au ce să spună, le va fi foarte greu în campanie. Bine, dacă la PSD lucrurile vor rămâne la fel, nu o să aibă probleme, dacă ei se vor omorî între ei. Ştiţi cum rezolvă ei problema să nu mai aibă dispute? Amână congresul şi le tranşează după alegerile parlamentare. Trebuiau să facă un congres imediat după prezidenţiale. Acuma dacă ai stat şi cu situaţia asta… Să te apuci să faci congres acum, iar cu scandal intern, cu toată presa care îţi crează subiecte… Și ăştia în continuare să facă tot felul de giumbuşlucuri, sigur că le dai totul pe tavă. Sunt maturi. Cum a zis Ciolacu, s-au maturizat politic. Se vede chestia asta”, a mai afirmat fostul lider PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *