mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f S-a decis! Anunțul autorităților: – Stirile zilei
S-a decis! Anunțul autorităților:

S-a decis! Anunțul autorităților:

S-a decis! Cine va fi prima persoană vaccinată împotriva coronavirusului. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID19, medicul Valeriu Gheorghiță a făcut un anunț important, referitor la vaccinarea împotriva coronavirusului. Specialistul a spus cine va fi prima persoană din România care se va vaccina.

S-a decis! Cine va fi prima persoană vaccinată împotriva coronavirusului

Cine va fi prima persoană vaccinată împotriva coronavirusului. Prima persoană din Statele Unite ale Americii a fost un cadru medical, în Marea Britanie, a fost o persoană vârstnică, iar în Israel prim-ministrul a fost cel care s-a vaccinat primul. Dar în România, cine va fi prima persoană vaccinată împotriva coronavirusului? Coordonatul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid19, medicul Valeriu Gheorghiță a vorbit pentru Digi24, despre primul român care se va vaccina. Acesta a vorbit pentru prima oară despre cine va fi primul român care se va vaccina împotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, prima persona care va fi vaccinată va fi un cadru medical din cele 10 unități medicale. „Noi, ca strategie, am prevăzut în prima etapă personalul medical și personalul din domeniul asistenței sociale. Drept urmare, prima persoană va fi un cadru medical din cele 10 unități medicale care vor primi primele doze de vaccin”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Mai mult, Valeriu Gheorghiță a menționat că este posibil să fie 10 prime persoane din mai multe categorii de personal medcial, precum un medic sau o asistentă. Medicul a precizat că se lucrează, la nivel european, la producerea unui conținut unitar de imagine pentru acest moment al demarării campaniei de vaccinare.„Avem un scenariu pe care îl pregătim foarte minuțios, pentru că este un moment care se dorește a fi foarte bine pregătit, nu doar la nivel național, ci la nivel european. Se dorește realizarea unor materiale video cu momentul în care ajunge vaccinul în fiecare țară, se dorește crearea de materiale video pentru prima persoană vaccinată, ulterior se va crea un material comun la nivelul Uniunii Europene, care, foarte probabil, va fi disponibil pentru toată lumea”, a mai explicat Valeriu Gheorghiță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *