mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Pun pariu ca nu il recunosti! Apare zilic la TV si este una dintre cele mai indragite vedete din Romania – Stirile zilei
Pun pariu ca nu il recunosti! Apare zilic la TV si este una dintre cele mai indragite vedete din Romania

Pun pariu ca nu il recunosti! Apare zilic la TV si este una dintre cele mai indragite vedete din Romania

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori pe care îi vedem aproape zilnic la TV. Este carismatic și mereu cu vorbele la el. Se ține mai mereu de șotii și pare că are antrenament când vine vorba de glume. Și chiar are, pentru că de mic “făcea prostii”, după cum chiar el recunoaște. Despre cine să fie vorba?

După pozele postate, se pare că avem de-a face cu un personaj tare drăgălaș, dar cam poznaș? Astăzi este un celebru prezentator pe care îl vedem aproape în fiecare zi pe micile ecrane.

Așa a fost, așa a rămas! Pe Cove, căci despre el este vorba, îl știm mereu pus pe glume. Pe numele lui întreg, Gabriel Coveșeanu a recunoscut că nu era prea cuminte când a fost de-o șchioapă.

Și pentru toate boacănele din timpul anului, Moș Crăciun nu-l prea ierta. Așa se face că mereu avea parte de mustrări din partea lui Moş Crăciun, chiar dacă venea cu cadouri.

Cove își aduce aminte şi acum minute întregi de morală ale lui Moș Crăciun:„Mă enerva cumplit Moşu’. Am o amintire foarte neplăcută legată de el. Îmi ţinea curs de morală vreo 10 minute, mie mi se părea că dura o veşnicie, că de ce ai spart aia, că de ce ai rupt aia?! Eu voiam doar să plec şi când imi dădea cadoul nu mai aveam chef nici de cadou, nici de Moş, nici de nimic.”, a dezvăluit prezentatorul, potrivit Pro TV.

Ajuns la vârsta maturităţii, Cove spune că merita toate mustrările. Acesta recunoaște că nu era cuminte și făcea multe năzbâtii:

„Ce să vezi, chiar făceam prostii. Dărâmam mobila, spărgeam prin casă, treceam în fugă strada fără să mă asigur. Copii, să nu faceţi ca mine, că a dat maşina peste mine, am ajuns la spital, din astea. Altădată îmi amintesc că m-am căţărat pe un corp suspendat din bucătărie să găsesc dulciurile, că erau ascunse de mine, logic. Şi s-a ales praful, s-a prăbuşit corpul, vesela, tot ce era pe el. Nu ai spun că am avut noroc, putea să cadă pe mine.”, a mărturisit Cove.

„Crăciunul în vremea comuniştilor nu era chiar ce e azi. Plus că eu am copilărit în Bucureşti, nu pot să spun că respectam cine ştie ce tradiţii. Era mai mult tradiţia de bloc, haha. Adică mergeam la colindat cu băieţii pe la câteva scări. Dar aveam totuşi brad de exemplu. Şi devenise regulă ca în fiecare an să punem vată în pom, ca să pară nins. Şi tot regulă era ca în fiecare an să lipim instalaţia cu scotch, că era vai de capul ei. În ceea ce priveşte Revelionul, mi-au rămas în minte artificiile din fiecare an. E interesant că şi acum, ca adult, dacă merg la un eveniment şi se lasă cu artificii, am senzaţia că e Revelionul.”, a mai povestit îndrăgitul prezentator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *