mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f ULTIMA ORA! Anuntul facut de Liviu Varciu pe pagina personala. Fanii sunt in lacrimi- – Stirile zilei
ULTIMA ORA! Anuntul facut de Liviu Varciu pe pagina personala. Fanii sunt in lacrimi-

ULTIMA ORA! Anuntul facut de Liviu Varciu pe pagina personala. Fanii sunt in lacrimi-

Liviu Vârciu a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Vedeta de la „Te cunosc de undeva” a făcut anunțul pe pagina sa de Instaram și a precizat care este starea sa de sănătate. 

Liviu Vârciu a fost depistat cu COVID-19

Liviu Vârciu îi ține la curent pe fanii săi cu toate aspectele din viața sa. Astfel, vedeta de la „Te cunosc de undeva” le-a mărturisit fanilor că a fost infectat cu noul coronavirus.

Liviu a ținut să le ureze un mesaj de Crăciun fanilor săi printr-o serie de InstaStory-uri, prilej cu care a anunțat și faptul că este infectat cu noul coronavirus. Vedeta a ținut să facă și o glumă cu această ocazie, afirmând că a luat virusul nu oricum, ci fix de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun.”, le-a spus Liviu Vârciu, internauților.

Artistul a oferit și detalii cu privire la starea sa de sănătate și în ce stare se află în acest moment. Liviu a precizat că are forme ușoare ale virusului. Mai mult, artistul a făcut glume pe seama venirii lui Moș Crăciun, în stilul caracteristic.

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș craciun. ca n are cum sa vina. ii e frica sa nu se imbolnaveasca. Sunt bine, sunt sanatos , am capul un pic greu dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă.”, a mai spus artistul.

Artistul a vorbit și despre importanța măștilor i-a îndemnat pe fanii săi să se protejeze, să poarte în mod corect masca de protecție, mai ales de sărbători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *