mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Delia suferă de o boală rară! Ce i se poate întâmpla artistei în orice moment! Chiar ea a recunoscut! – Stirile zilei
Delia suferă de o boală rară! Ce i se poate întâmpla artistei în orice moment! Chiar ea a recunoscut!

Delia suferă de o boală rară! Ce i se poate întâmpla artistei în orice moment! Chiar ea a recunoscut!

E mereu cu zâmbetul pe buze și de fiecare dată foarte optimistă și cu siguranță ai spune că nu are nicio problemă, însă Delia ascunde în interior o boală de care suferă de mai multă vreme! Vedeta a recunoscut ca are o afecțiune care nu îi dă pace, iar dacă avansează poate prova crize uriașe!

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar cântăreața are o gramadă de fani care o urmăresc pe pagina sa de socializare și vor să afle cât mai multe lucruri despre viața ei, atât din lumina reflectoarelor, dar și de după!

Ei bine, deși o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și mereu optimistă și energică, vedeta suferă de o boala rară, care nu este gravă la prima vedere, însă care într-un stadiu mai avansat poate promova crize puternice și probleme destul de serioase!

Chiar vedeta a anunțat acest lucru pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp și a mărturisit că boala se numește misofonie, cunoscută și sub denumirea de ”sindromul sensibilității la sunete”.

Aceasta pornește de la un factor declanșator, care de obicei poate fi un zgomot promovat de anumite persoane atunci când mănâncă, respiră, mestecă, cască sau fluieri!

Totodată, un factor declanșator poate fi și foirea repetată sau mișcarea picioarelor pentru a atrage atenția!

Ce poate să provoace această boală!

Chiar dacă nu pare foarte gravă această boală, informațiile postate de Delia în mediul online arată că e destul de serioasă, iar într-un stadiu mai avansat poate să provoace anumite crize, deloc prea ușoare!

Simptomele acestei boli, într-un stadiu incipent sunt axietatea, disconfortul sau dezgustul față de factorul care provoacă toate cele enumerate mai sus!

Această boală poate să afecteze foarte mult viața socială a pacientul suferind, asta pentru că acesta evită de foarte multe ori să mănânce la restaurante, evită să mănânce de față cu alți memnbrii din familie sau prieteni, iar în stadiu avansat poate să producă situații urâte, comportament agresiv, verbal și fizic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *