mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Cea mai dorită femeie din România a ajuns un SCHELET! Imaginile recente sunt absolut șocante – Stirile zilei
Cea mai dorită femeie din România a ajuns un SCHELET! Imaginile recente sunt absolut șocante

Cea mai dorită femeie din România a ajuns un SCHELET! Imaginile recente sunt absolut șocante

Alice Constantinică, apariție șocantă! Fosta soție a politiicianului Codrin Ștefănescu a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție. Alice Constantinică a fost surprinsă într-un mod inedit în timp ce se plimba prin mall.

Alice Constantinică, apariție șocantă! Fosta soție a lui Codrin Ștefănescu este extrem de slabă

Alice Constantinică, apariție șocantă! Alice Constantinică, una dintre cele mai dorite femei din România, la un moment dat, a șocat pe toată lumea cu apariția sa. Recent, fosta soție a politicianului Codrin Ștefănescu a fost surprinsă de paparazzi Ciao.ro, în timp ce se plimba împreună cu actualul său iubit, Cătălin Plapcianu prin mall. Cei doi se pare că erau în căutarea unei tablete sau a unui telefon mobil. Alice Constantinică, apariție șocantă!

Cu toate astea, un lucru surprinzător le-a atras atenția tuturor celor din jurul ei, și anume că Alice a slăbit extrem de mult. Dacă în partea de sus are același chip frumos și proaspăt, fiind îmbrăcată cu o blană scumpă, în partea de jos, lucrurile erau de-a dreptul șocante. Alice a îmbrăcat o pereche de pantaloni în carouri, mulați, care acoperau picioarele extrem de slabe ale acesteia. Probabil noul look al lui Alice este o dorință de-a ei de a se încadra în anumite standarde de frumusețe. Dar, câteodată acest lucru îi poate șoca pe cei din jur.

Alice Constantinică a divorțat de Codrin Ștefănescu

În urmă cu patru ani, una dintre cele mai importante figuri ale scenei politice, liderul PSD Codrin Ștefănescu, făcea un anunț care a pus pe jar presa din România. Acesta s-a despărțit de Alice Constantincă, femeia cu care a trăit de câțiva ani și care i-a dăruit un fiu, pe Răducu. „Ne-am despărțit!Cred că amândoi am luat decizia corectă! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunțul pe care am dorit să-l fac!”, a fost anunțul făcut de Codrin Ștefănescu.

Alice avea doar 22 de ani când s-a îndrăgostit de politician, dar se pare că dragostea nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit la puțin timp după ce Alice l-a adus pe lume pe Răducu. Cu câteva ore înainte ca politicianul să anunțe divorțul, Alice a postat o fotografie în care apare îndurerată, dar și un text în limba engleză.”When life gives you lemons, freeze them and throw them back as hard as possible” — când viața îți dă lămâi, îngheață-le și aruncă-le înapoi cât mai tare posibil”. Evident, „lămâi”, cu sensul de momente „acre”, neplăcute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *