Veste proastă! Eva Măruță a fost și ea confirmată cu Covid-19! Ce se întâmplă acum cu David, frățiorul ei:

Veste proastă! Eva Măruță a fost și ea confirmată cu Covid-19! Ce se întâmplă acum cu David, frățiorul ei:

Andra și Cătățin Măruță au fost confirmați cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile! Acum, se pare că fiica lor cea mică, Eva, este testată pozitiv. 

Eva Măruță a fost și ea confirmată cu Covid-19

În urmă cu câteva zile, Andra și Cătălin Măruță a anunțat că au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatorul de la Pro TV a declarat că este vorba despre o formă ușoară și că toată familia este bine. Acum, se pare că fiica lui cea mică, Eva, a luat și ea virusul.

Eva Măruță a fost și ea confirmată cu Covid-19! Trei membri din familia lui Măruță sunt acum infectați cu Covid-19. Singurul care a scăpat este David. Anunţul a fost făcut de realizatorul TV pe Instagram.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă în Instastory.

Se pare că Eva a înțeles situația, chiar dacă este la o vârstă fragedă și se bucură de vacanța pe care o să o aibă împreună timp de două săptămâni. Prezentatorul a filmat o discuție cu fiica lui Eva despre carantină și a fost absolut delicioasă, potrivit cancan.ro.

Cătălin Măruță: ”Îţi dai seama că stăm în vacanţă împreună?”

Eva: „Păi da, că n-am fost la munte că avem toţi covid. Tu nu mănânci, că eşti gras”

Cătălin Măruță: Facem cursuri de dans, de yoga. David nu poate fi în gaşca noastră, e în gaşca cealaltă, adaugă Măruță, în timp ce o filmează pe Eva dansând şi făcând yoga.

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță

Referitor la emisiunea acestuia, reality show-ul va continua să fie difuzat, iar echipa de producție caută cele mai inedite momente pentru a-i delecta pe telespectatori. Cătălin Măruță, fiind o fire optimistă a declarat că aceasta veste a picat într-o perioadă foarte bună, pentru că cei doi copii ai săi, David și Eva sunt în vacanță, iar în felul acesta va petrece mai mult timp alături de aceștia.

Cătălin, Andra și cei doi copii ai lor se vor trata de acasă, unde vor sta 14 zile în carantină. Prezentatorul tv i-a sfătuit pe internauți să aibă grijă de sănătatea lor, spunându-le că-i va ține la curent cu ce se mai întâmplă în izolare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *