mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Apel disperat! Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! ”Avem nevoie de ajutor. Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta” – Stirile zilei
Apel disperat! Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! ”Avem nevoie de ajutor. Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta”

Apel disperat! Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! ”Avem nevoie de ajutor. Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta”

Mihai Mitoșeru trece prin clipe foarte grele. Mama sa, cunoscuta actriță Camelia Mitoșeru a fost internată de urgență și urmează să fie supusă unei intervenții foarte complicate. Oana Roman, bună prietenă cu familia acestuia, a făcut un anunț disperat. E mare nevoie de sânge!

Oana Roman, apel disperat! Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! ”Avem nevoie de ajutor”

Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență!

E nevoie de sânge. Anunțul Oanei Roman

”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *